Naujieji metai namuose: idėjos vakarėliui

  • Teksto dydis:

Naujieji metai jau beldžiasi į duris, bet dar nežinote kur juos sutikti? Smagų vakarą galima turėti ir namuose su draugais. Snūduriuojančių tikrai nebus, jei pasirūpinsite originalia veikla. 

1. Protų kovos intelektualams

Tikriausiai daugeliui yra tekę dalyvauti protų kovose. Ar kada pagalvojote, kad tai puikus būdas vakarėlio pradžiai? Žaidimo metu komandose lengva susipažinti ir pabendrauti. Tiesa, klausimus reikėtų pasiruošti dar prieš vakarėlį. Linksmiausia, jei šie bus susiję su šventėmis ir artėjančiais naujais metais.

2. Šokių konkursas 

Kai kuriems šokiai yra svarbiausia vakarėlio veikla, kiti abejoja savo gabumais, todėl aikštelėje atsiduria nebent ištempti už rankos. Tam, kad ši veikla sudomintų visus, į pagalbą pasitelkite žaidimus. Šiandien sukurta daugybė šokių programų, todėl prireiks tik televizoriaus ir specialaus šokių kilimėlio. Taip galėsite išmokti naujų judesių, rinkti taškus, varžytis tarpusavyje ir surengti tikrą šokių turnyrą.

3. Virtualios pramogos 

Nors vakarėlį organizuojate namuose, kodėl Naujųjų išvakarėse bent trumpam nenusikėlus į šventiškai pasidabinusio Niujorko centrą arba paslidinėti ant aukščiausios Alpių viršukalnės? Norint mėgautis virtualiomis pramogomis, užtenka turėti paprastiems vartotojams sukurtus akinius ir išmanųjį telefoną. Vaizdas iš šono į virtualioje realybėje slidinėjantį bičiulį prajuokins, o pats keliauninkas šių potyrių neužmirš iki kitų Naujųjų metų.

4. Karaokė mėgstantiems dainuoti

Leiskite šventei įsibėgėti su puikiai pažįstamomis dainomis, kurias žino visas draugų būrys. Naujųjų metų vakaras – proga, kada galite dainuoti lietuviškus šlagerius ir užsienio hitus iš visos širdies. Tikėtina, kad jūsų kaimynai šįkart nepyks, o gal net prisijungs prie jūsų!

5. Šarados – pasijuokti iš savęs 

Emocijų vis dar maža? Rinkitės šaradas. Susiskirsčius komandomis arba poromis, kiekvienas jūsų turės ištraukti po žodį, kurį teks suvaidinti. Likusi poros arba komandos dalis bandys jį atspėti. Nėra taip lengva, kaip atrodo – vaidinant negalite išleisti nė garselio, todėl žaidimas iš jūsų pareikalaus kūrybiškumo. Įsivaizduokite, kaip smagu ir sudėtinga turėtų būti ištraukus tokius žodžius, kaip Trys Karaliai, varveklis ar kinų kalendorius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių