Naujasis LNK šou kvies linksmintis „Radistų“ namuose

  • Teksto dydis:

Naujajame LNK sezone startuos pramoginis žaidimų šou „Geriausi mūsų vakarai“, kuriamas pagal tarptautinį formatą „Hollywood Game Night“. Jį ves žiūrovų numylėtiniai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius – visiems puikiai pažįstami „Radistai“.

Neretai eterio chuliganais pavadinami „Radistai“ džiaugiasi tapę naujos laidos „Geriausi mūsų vakarai“ vedėjais. „Mums be galo patinka laidos formatas, nes galėsime daryti tai, ką geriausiai mokame – švęsti ir linksmintis. O labiausiai džiaugiamės dėl to, akd filmavimai vyks ne kur kitur, o mūsų privačioje sodyboje, kur vyksta geriausi ir ilgiausi vakarėliai Lietuvoje”, – juokiasi Jonas su Rolandu.

Laidos vedėjai kiekvieną savaitę į namus įsileis šešias šalies garsenybes ir du niekam nežinomus veidus, kuriuos kvies kovoti tarpusavyje. Jauki ir šilta atmosfera besirungiančius garsenybių gerbėjus privers jaustis lyg vakarėlyje kartu su geriausiais draugais. Patogiai įsitaisiusios Lietuvos žvaigždės ir ištikimiausi gerbėjai studijoje žais linksmus ir nesudėtingus žaidimus, kurie neabejotinai nustebins ir prajuokins tiek dalyvius, tiek LNK žiūrovus.

„Jonas jau skaldo malkas židiniui, o aš rūpinuosi svečiais – siuntinėju kvietimus visiems mūsų bičiuliams, pažįstamiems ir kolegoms, su kuriais susipažinom vesdami radijo ir TV laidas. Jų tiek daug, kaip visų nepamiršti?“ – paklaustas, kaip ruošiasi naujam LNK šou, pasakoja Rolandas.

Vos prieš trejus metus JAV pradėtas rodyti „Hollywood Game Night“ pritraukė milijonus gerbėjų visame pasaulyje, taip pat laimėjo ne vieną prestižinį apdovanojimą, tarp jų – ir „Emmy“. Žaidimo formatą įsigijo žiūrimiausios Kanados, Prancūzijos, Ispanijos, Rusijos ir kitų didžiųjų šalių televizijos.

Šou „Geriausi mūsų vakarai“ naujajame LNK sezone paprastam žiūrovui leis sudalyvauti „Radistų“ vedamuose vakarėliuose kartu su savo mylimiausiomis žvaigždėmis. Juokas, neįpareigojantys ir linksmi žaidimai, spontaniškos pramogos – varomoji vakaro energija.

Žaidimų šou „Geriausi mūsų vakarai“ – jau greitai per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių