Naujas M. Vyganto kūrinys – apie laikotarpį, kai nereikėjo mobiliųjų telefonų

  • Teksto dydis:

Be mobiliųjų telefonų, tačiau daug bendraujant gyvai. Be stiklinių dangoraižių, tačiau džiaugiantis nuostabiu buvimu gamtoje. Tokią vaikystę prisimena miškingame Druskininkų kurorte užaugęs ir naują savo dainą „Menu vaikystę“ pristatantis Mantas Vygantas.

Apsukų net neketinantis sumažinti Londone gyvenantis 26 metų dainininkas šią žiemą pristato jau trečią dainą: neseniai savo gerbėjams dovanojęs kūrinius „Pasiilgau tavęs“ bei „Gimtadienis“, šįkart M. Vygantas su daina „Menu vaikystę“ iškeliavo į praeitį.

Druskininkuose gimusiam ir dabar centriniame Londone, itin prabangių apartamentų rezidencijos direktoriumi dirbančiam jaunam vyrui, vaikystėje labiausiai įsiminė žiemos ir vasaros, rašoma pranešime spaudai.

„Ilgas valandas šaltomis ir sniegingomis žiemomis Nemuno upės pakrantėmis čiuožinėdavau rogutėmis nuo stačių kalvų. Nerūpėjo nei šaltis, nei drėgmė – džiaugėmės nuostabiomis emocijomis. Vasara įsimindavo linksmomis vandens pramogomis bei iškylomis su šeima ir draugais Dzūkijos miškuose prie Avirio ir Ešerinio ežero, – šypsojosi gamtos vaiku save vadinantis dainininkas, kuriam itin patiko iškylos, kūrenant laužus. – Vaikystė visada liks širdyje, kurią primins ir akimirkos su draugais. Nesvarbu, kad bėgant metams likimas mus visus išbarstė po pasaulį. Bet prisiminimai liko. Tai – ne tik mano, bet visų mūsų asmeninės gyvenimo istorijos dalis.“

Neseniai į gimtąją Lietuvą su savo mylima moterimi ir kolege Jolanta Naruševičiūte vėl trumpam grįžęs Mantas dar šių metų pavasarį ketina pristatyti savo kruopščiai brandinamą muzikinį albumą, kuris bus parduodamas ne tik Lietuvoje, bet ir Anglijoje.

„Mes visi gimstame ne vieniši. Ateiname į savo aplinką, savo pasaulį, kuriame visko mokomės ir esame kažkam ir mokiniai, ir mokytojai, – sako dainininkas. – Tačiau svarbiausia, mokomės jausti ir mylėti. Ne tik save, bet ir visus aplink.“

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

aš portretas
ne kažką...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių