Naujas „Hobito“ hitas: Žiedo draugijos narys dovanojo atsisveikinimo dainą

  • Teksto dydis:

Edo Sheerano daina „I See Fire“ iš filmo „Hobitas: Smogo dykynė“ tapo pasauliniu superhitu. „Hobito“ trilogijos kūrėjas Peteris Jacksonas artėjančios finalinės trilogijos dalies „Hobitas: Penkių armijų mūšis“ (angl. „The Hobbit: The Battle of the Five Armies“) premjeros proga pristatė naują kūrinį, gerbėjų šiltai sutiktą ir tuoj pat pamiltą škotų aktoriaus ir daininko Billy Boydo dainą „The Last Goodbye“.

Jautrią baladę atliekantis 46-erių B. Boydas nėra naujokas britų rašytojo Johno Ronaldo Reuelio Tolkieno sukurtame pasaulyje. Aktorius Virudžemį aplankė „Žiedų valdovo“ trilogijos filmuose, kur jam teko vieno Žiedo draugijos narių, hobito Frodo bičiulio Pippino (pilnas herojaus vardas – Peregrinas Tukas, – red. past.), rolė. Kaip paskelbė P.Jacksonas, jausminga ir kai kuriuos gerbėjus net pravirkdžiusi daina „The Last Goodbye“ skambės, kai bus rodomi naujosios juostos „Hobitas: Penkių armijų mūšis“ finaliniai titrai.

Billy Boydo filmo „Hobitas: Penkių armijų mūšis“ uždarymo daina „The Last Goodbye“:
 

„Ši daina reiškia ne tik filmo pabaigą, tai – širdingas atsisveikinimas su visu Viduržemiu“, – „Entertainment Weekly“ sakė B.Boydas. Vaizdo klipe parodomos šiltos akimirkos iš „Hobito“ ir „Žiedų valdovo“ trilogijų filmavimo aikštelių. Aktoriai pasirodo tiek su grimu, tiek besilinksminantys, juokaujantys su režisieriumi ir tarpusavyje. P.Jacksono „Facebook“ paskyroje B.Boydo dainos klipas jau buvo peržiūrėtas beveik septynis milijonus kartų, prie jo „patinka“ paspaudė arti 130 tūkst. žmonių, juo pasidalino dar 108 tūkst..

Beje, B.Boydą dainuojantį išvysti jau galėjo filmo „Žiedų valdovas. Karaliaus sugrįžimas“ žiūrovai, kur jis atliko baladę „Edge of Night“: 

 

Grandioziniame epo finale, kuris Lietuvos kino teatrus pasieks gruodžio 19 dieną, žiūrovai pamatys iš ankstesnių filmų pažįstamus aktorius Martiną Freemaną, Ianą McKelleną, Cate Blanchett, Orlando Bloomą, Luke‘ą Evansą, Evangeline Lilly, Richardą Armitage‘ą ir kitus. Šiomis dienomis kino žurnalas „Empire“ pristatė filmui „Hobitas: Penkių armijų mūšis“ skirtų viršelių seriją, kurią galite pamatyti čia.

Filme „Hobitas: Penkių armijų mūšis“ Viduržemės laukia milžiniškas pavojus. Galingasis priešas Sauronas pasiuntė keturis orkų legionus, kad šie slapta atakuotų Vienišąjį Kalną. Nykštukų, elfų ir žmonių rasėms teks apsispręsti – suvienyti jėgas ar būti negailestingai sunaikintiems. Žiūrovų pamėgtam hobitui Bilbui  teks kautis už savo ir savo draugų gyvybes garsiausiame visų laikų – Penkių armijų – mūšyje.

Filmo „Hobitas: Penkių armijų mūšis“, kuris Lietuvą pasieks gruodžio 19 dieną, anonsas:

 


Šiame straipsnyje: Hobitasfilmaskinaslaisvalaikis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių