Naujas dainininko Mino pašaukimas – kulinarija?

  • Teksto dydis:

„Visada smagu iškrėsti kažką neįprasto ir smagaus“, – jau šį vakarą TV3 vasaros projekto „Žiūrėk! Geras!“ žiūrovams kalbės dainininkas Mindaugas Mickevičius-Mino, priėmęs laidos kūrėjų iššūkį ne tik aptarnauti restorano svečius, bet ir pagaminti jų užsakytus patiekalus. 

Svečius viename Palangos restorane M. Mickevičius-Mino aptarnaus nuo A iki Z. „Man teko dirbti Italijos restorane vyriausiojo virėjo padėjėju. Iškepti tikrą itališką picą tikrai moku, bet šiam patiekalui reikia tikros krosnies su atvira ugnimi“, – žiūrovus tikins Mino. 

Restorano svečiai ką tik iškeptą padavėją užvertė užsakymų gausa net neįtardami, kad visus šiuos patiekalus dainininkas pažadėjo paruošti pats. „Trintų daržovių sriuba, moliuskai vyno ir grietinėlės padaže, kepti baklažanai... Sunkiausia padavėjų darbo dalis – spėti užsirašyti visus klientų norus ir nieko nesupainioti“, – įspūdžiais dalinsis M. Mickevičius-Mino. 

„Mano darbas man – poilsis ir atostogos. Kaip priklausantys nuo alkoholio negali negerti, o rūkaliai – nerūkyti, taip aš negaliu nedainuoti. Esu dainoholikas“, – juokaus M. Mickevičius-Mino. Pasak atlikėjo, dainuoti jis gali visur ir visada: „Kartą buvau paprašytas padainuoti.... kubile! Tai buvo provokacija viename renginyje. Man pasakė – padainuosi kubile, gausi antrą honorarą. Svarbiausia užduotis buvo nesušlapinti mikrofono ir man tai pavyko!“

„Žiūrėk! Geras!“ žiūrovai laidoje taip pat išgirs naujausią Mino dainą ispanų kalba, kurią dainininkas atliks baigęs darbą restorane.


Šiame straipsnyje: Minopicerijatelevizija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Petras

Petras portretas
Laikas keisti profesija kadangi neturi balso ir nemoki dainuot, o dar ir nevykelis bobos prasuka kaip reikals!

Murzius

Murzius portretas
Idiote, ar žinai ką čia rodai?

olia lia

olia lia portretas
blestancia ''slove'' tokia reklama nepakels...o gal jis ruosiasi picerijoj padirbet?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių