Naujametiniame LNK žiburėlyje – filmavimo užkulisių kuriozai

  • Teksto dydis:

2017-uosius LNK žiūrovai pasitiks siautulinga šventine fiesta, kurioje dalyvaus ne vienas žinomas politikas bei šou pasaulio atstovas. Gruodžio 31-ąją, 21.55 val. tradiciniame LNK žydrajame žiburėlyje, šiemet pavadintame „Kaip mes sutikome Naujuosius“, žiūrovai išvys intriguojančius televizijos darbo užkulisius.

Juose žvaigždės ne visuomet šypsosi, ne visada viskas vyksta sklandžiai, ne viską įmanoma surežisuoti ir numatyti.

Naujųjų filmavimas televizijoje neapsiėjo be nesusipratimų. Filmavimo aikštelės administratorė Stasė (vaidmenį atlieka aktorė Vaida Lisikaitė) yra labai išsiblaškiusi mergina. Jai nuolatos nutinka patys keisčiausi dalykai – kažkur dingsta šventės scenarijus, ji nepažįsta į šventę atvykusių svečių, o dėl to mergina nuolatos susilaukia priekaištų iš pulte sėdinčio režisieriaus (vaidmenį atlieka Mantas Stonkus) ir šventės organizatoriaus (vaidmenį atlieka Vytenis Pauliukaitis).

Dar didesnė sumaištis įvyksta, kai netikėtai į renginį prisistato du tautiniais rūbais vilkintys prievaizdai (vaidmenis atlieka Gabrielė Malinauskaitė ir Giedrius Leškevičius), kurių tikslas – prižiūrėti, kad Naujųjų sutikimo metu niekas negertų alkoholio, nerūkytų ir nesikeiktų rusiškai.

Žvaigždės ne visuomet šypsosi, ne visada viskas vyksta sklandžiai, ne viską įmanoma surežisuoti ir numatyti.

Prie renginio durų viską prižiūri du apsauginiai – Stasiukas ir Algiukas („radistai“ Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys), kurie atidžiai kontroliuoja, kas gali patekti į renginį ir kas ne. Tiesa, ne visada tai vyksta sklandžiai – apsaugos darbuotojai nepažino į Naujųjų metų sutikimo vakarą atvykusio Seimo nario Kęstučio Smirnovo, kuris yra dziudo meistras bei yra laimėjęs ne vieną tarptautinį kovos menų turnyrą tiek Lietuvoje, tiek ir užsienyje. Kaip pavyko naujam Seimo nariui ir apsaugos darbuotojams išsiaiškinti santykius, sunku net ir nuspėti...

Į šventę prasmuko ir dar vienas personažas – Kęstis (aktorius Julius Žalakevičius). Naujųjų metų žiburėlio žiūrovai pamatys, kaip jam sekėsi pardavinėti kontrabandines cigaretes, ar Seimo narys Remigijus Žemaitaitis jam paskolino šautuvą, kuriuo jis norėjo atsikratyti apsaugininkų šunimi...

Tačiau nepriklausomai nuo gausybės netikėtumų ir staigmenų, visgi Naujieji ateis.

Naujųjų metų naktį į sceną žengs Stano ir Zvonkaus duetas, Ingrida Kazlauskaitė, atlikėja Laisva, atlikėja Dzala, atgims legendinė grupė „Išjunk šviesą“, estrados princas Rytis Cicinas bei į sceną žengs netikėtas duetas – laidų vedėjai Justė Žičkutė ir Žygis Stakėnas. Renginį ves info šou KK2 vedėjas Tomas Ališauskas ir atlikėja bei žurnalistė Laisva.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių