Naujame LNK sezone – socialinis maras ir įkvepiančios istorijos

  • Teksto dydis:

Praėjusiame sezone sėkmingai startavusi stilingo bei pozityvaus gyvenimo būdo laida „Bus visko“ grįžta į LNK eterį su gausybe naujų istorijų, kurių Gintarė Gurevičiūtė ir Simona Albavičiūtė ieškojo visą vasarą keliaudamos po pasaulį.

Merginos neslepia, kad kurti „Bus visko“ laidas jas paskatino noras nevaržomai keliauti. Jos tvirtina, kad kelionės visuomet kėlė susižavėjimą ne dėl architektūrinių statinių ar istorijų monumentų, bet dėl sutiktų žmonių bei galimybės bendraujant pažinti skirtingas kultūras.

Antroji priežastis paskatinusi kurti „Bus visko“ laidas buvo svajonė turėti laidą su daug spalvų ir pozityvumo. „Mes norime įkvėpti savo žiūrovus tikėjimu, kad gyvenimas gali būti gražus. Praėjusiame sezone stengėmės parodyti istorijas žmonių, kurie, atrodytų, gimė su marškinėliais, tokių, į kuriuos, žvelgiant iš šalies, galėtų susidaryti įspūdis, jog jiems viskas gyvenime patiekta ant lėkštutės. Visi jie atskleidė savo sėkmės istorijas, pasakojo, kokį sunkų kelią teko nueiti tam, kad šiandien galėtų vadintis sėkmingais“, – pasakojo Gintarė tvirtindama, kad kiekvienas turi galimybę paversti savo gyvenimą tokiu, apie kokį visuomet svajojo.

Jei pirmajame sezone vyravo gerai apgalvota turinio koncepcija „from zero to hero” (nuo nulio iki herojaus), kalbėdamos apie naują „Bus visko“ sezoną merginos sako, kad šįkart kelionėse sutikti žmonės bei jų istorijos patys padiktavo siunčiamą žinutę.

„Patyčios Lietuvoje tokios gajos, kad drąsiai būtų galima vadinti pastarojo meto socialiniu maru. Buvimas kitokiu garantuoja sunkią paauglystę, o gal net ir visą gyvenimą, tačiau pasaulyje kitoniškumas seniai pripažintas kaip viena didžiausių vertybių. Žmonės su kitokiu mąstymu diktuoja madas, kuria įrenginius, be kurių neįsivaizduojame savo kasdienybės ir valdo pasaulį, – sako G. Gurevičiūtė. – Tik parodydamas tikrąjį ir unikalų save gali pasiekti aukštumų ir būti pastebėtas itin konkurencingoje kasdienybėje. Tai patvirtina ir mūsų sutikti laidos herojai bei įspūdingos jų gyvenimo istorijos.“

Naujajame „Bus visko“ sezone bus galima pamatyti visko: nuo vaikystėje užguitos mergaitės, tapusios absoliučia mados ikona, iki didžiulės verslo imperijos vadovo, kuris vidury susirinkimo pradeda šokti.

Tūkstančiai „Bus visko“ įkvepiančių valandų – jau greitai per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

josis

josis portretas
jau ta lnk galetu uzsidaryti kadangi ner ka ziureti ten tikras jovalas iki slikstumo surinktos visos ispatvoriu atlikejos niekada neziuriu ir neziuresiu sio kanalo ir patariu zmoniem kurie dar turi norskiek proto jau slikstesnio kanalo nera
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių