Naujajame televizijos sezone B. Nicholson įgyvendins savo seną svajonę

  • Teksto dydis:

Savo trečiąjį sezoną atsinaujinusi rengiasi pasitikti ir kulinarinė laida „Beatos virtuvė“ su žurnaliste ir kulinare Beata Nicholson.

„Naujajame sezone keliausime po Lietuvą, ieškodami naujų idėjų virtuvėje ir ne tik“, – intriguoja B. Nicholson. Lankydamasi pačiose įvairiausiose Lietuvos vietose ir bendraudama su žmonėmis, Beata iš naujo atras Lietuvos skonį, supažindins su naujomis lietuviškos virtuvės interpretacijomis ir kiekvienoje laidoje pateiks mažiausiai po keturis receptus.

„Apie tokią laidą svajojau jau seniai, bet, kol gyvenau Londone, negalėjau šios svajonės įgyvendinti. Dabar, kai aš vėl čia gyvenu, galiu palyginti ir pasakyti, kad Lietuva nuostabi, pilna gerų žmonių ir skanių idėjų. Mes galim uogauti, grybauti, virti sriubą iš ką tik lysvėje augusių daržovių“,  – džiaugiasi laidos vedėja.

„Keliaudama po Lietuvą, norėčiau savo žiūrovus įkvėpti ieškoti gėrio ir gyvenimo džiaugsmo šalia savęs, nesvarbu, ar ruošiat šeimai pietus, ar kaupiat atsargas žiemai, ar kovojat su daržo kenkėjais. Labai norėčiau, kad įvertintumėm tai, ką turime, nes turime tikrai daug“, – tikina žinoma moteris.

Pasak Beatos, naujajame sezone laidos receptai ir toliau negąsdins ilgu gamybos procesu ir nešiurpins piniginių: „Šiemet mano receptų aruodus papildys ir firminiai šeimos receptai. Neabejoju, kad kiekviena Lietuvos šeima turi bent po vieną firminį savo patiekalą“, – žada B. Nicholson.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių