Naujame LNK sezone – net trisdešimt filmų per savaitę

  • Teksto dydis:

Šiandien, rugsėjo 1-ąją LNK televizija pradeda naująjį sezoną, pristatydama premjerinius projektus  – didelį savaitgalio šou „Norim dar! Su Radistais”, kassavaitinį serialą „Gyvenimo receptai” su Donata Rinkevičiene, laidą moterims „Mes pačios” su Nijole Pareigyte, naujus didžiausių Holivudo studijų serialus ir filmus. 

Didžiausia šio LNK sezono naujiena –  pagal britų televizijos ITV formatas „Saturday Night Takeaway“ formatą kuriamas penktadieninis šou  „Norim dar! Su Radistais“. Smogiamoji „radistų“ galia – jaunimo dievukai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius.  Jų nori ne tik moterys. Jų nori visi. O jie nori dar. Prašmatniausias visų laikų pramoginis šou. Jus čia išdurs. Čia jūs verksite iš juoko. Verksite iš laimės. Šis ITV formatas  ne kartą apdovanotas ir nominuotas prestižiniuose  apdovanojimuose BAFTA, „British Comedy Awards“ ir „UK National Television Awards“. 

Penki sezonai Lenkijoje, trys milijonai žiūrovų kas savaitę ir tikri receptai, kurių laukia visa šalis. Visa tai – apie naująjį LNK serialą „Gyvenimo receptai“, kuris nuo naujojo LNK sezono bus kuriamas pagal tarptautinį scenarijų „Przepis na życie“. Pagrindinį vaidmenį kuria aktorė Donata Rinkevičienė, o aktorių ansamblyje – gerai žinomi aktoriai Kristina Kazlauskaitė, Lina Rastokaitė, Ridas Žirgulis ir Giedrius Arbačiauskas.

„Mes pačios!“ – LNK eteryje ištars pareiginga mamyte tapusi nuodėminga scenos diva Nijolė Pareigytė – Rukaitienė. „Mes pačios“ – tai dar viena LNK naujiena, TV laida apie moters grožį, sveikatą, karjerą, laisvalaikį, visavertį gyvenimą.  

Praėjusio BTV sezono hitas „Yra kaip yra“ su savo rekordiniais reitingais įvarė baimės lyderiaujantiems nacionaliniams kanalams. Įspūdinga Astos Stašaitytės televizinė patirtis, Gintarės Gurevičiūtės sunkiai išgyventos gyvenimo pamokos ir Giedriaus Drukteinio žinios – ši trijulė naująjį sezoną atvyksta užkariauti ir LNK eterio.

TV vedėjų elitas – geidžiamiausia televizijos deivė Inga Jankauskaitė ir misteris šaunusis Rolandas Vilkončius pasirodys trečiajame „Lietuvos balso“ sezone #visosemocijos. Mokytojų kėdėse – pramogų pasaulio vilkai Arūnas ir Inga Valinskai, auksinis operos balsas Merūnas Vitulskis, kultinis Donatas Montvydas ir jautrioji gėlelė Katažina Nemycko. Populiariausias muzikinis šou Lietuvoje 2013/2014 sezoną, sutriuškinęs visus konkurentus ir kuriamas pagal visame pasaulyje rodomo šou „The Voice of...“ formatą. 

2014/2015 LNK tinklelio pagrindą sudarys žiūrovų pamėgtos ir mylimos laidos, skaičiuojančios net aštuoniolika gyvavimo metų – tokiu stažu gali pasigirti ilgiausiai LNK eteryje rodoma laida „Nuo... Iki...“.

„Stiprinti programas kažkokiu ekstraordinariu būdu, kepant vienadienius projektus it blynus neturime reikmės – mūsų ne vieną sezoną gyvuojančios, žiūrovų patikrintos laidos modifikuojasi ir atsinaujina, jose atsiranda naujos rubrikos, veidai, redaktoriai, idėjos, temos“, – sako LNK grupės programos direktorius Aivaras Prancūzevičius.

Naująjį sezoną ir toliau LNK žiūrovai pamatys žiūrimiausią gyvenimo būdo žurnalą „Nuo... Iki...“,  kurios centre – viskas. Nuo melžėjos iki prezidentės. Nuo Zvonkės iki Bunkės. Nuo prabangaus gyvenimo iki gyvenimo Anapus.

„Valanda su Rūta – tai pokalbių laida, kurią veda Lietuviškoji Oprah Winfrey  - Rūta Mikelkevičiūtė. Rūta gali valandą. Gali dvi. Gali eteryje dėmesį prikaustyti ištisas tris eterio valandas ir tai vis tiek bus populiariausia dienos laida. Ji gali kalbėti apie kačiukus. Apie neištikimus vyrus. Politiką. Našlaičius. Turtą ir pinigus. Ir tai bus išskirtinė diskusija. Niekam nepavyko prilygti jai populiarumu jau penkerius pokalbių laidos rodymo sezonus.

Kas yra KK2? Sunkiai paaiškinamas žanras. Neiššifruojamas pavadinimas. Niekas nenori pakliūti į šią laidą. Niekas nenori praleisti šios laidos. KK2 - kažkas tokio, nuo ko negali atitraukti akių.

KK2 penktadienis. Kam jis? Lyg KK2 būtų mažai pirmadieniais, antradieniais ir trečiadieniais. Bet KK2 penktadieniais  būna visai kitaip, nei vidury savaitės. Prie Ugnės ir Tomo prisijungus Žygimantui su Irūna prasideda tikras tūsas. Gyvos Barbės, plastikos chirurgų aukos, ekstrasensai, ekstraseksai ir čigonai... Penktadienio cirkas!

Didžiausia loterija šalyje, kuri jau 62 lietuvius pavertė milijonieriais. Laimėta 4130 automobilių, išmokėta 620 milijonų litų laimėjimų, 110 kartų aukso puode buvo milijonas. Ar būtų galima dar ką nors pridurti? Taip! Kas sekmadienį „Teleloto“ žiūri 315 tūkstančių žiūrovų ir kiekvienas iš jų tikisi tapti milijonieriumi. Loteriją veda nauja ketveriukė - Jurgita Drabatienė, Eglė Jankutė, Vitalijus Zaikauskas ir Vytenis Sinkevičius.

Naująjį sezoną LNK rodys daugiausiai filmų iš visų šalies televizijų  – 30 kiekvieną savaitę. Tarp jų – megabiudžetinės premjeros „Tintino nuotykiai. Vienaragio paslaptis”, „Žaliasis žibintas”, „Haris Poteris ir mirties relikvijos 2”, „Kalėdų senelio slaptoji tarnyba”, „Smurfai”, „Pagirios Tailande”, naujausi  „Mentalisto“, „Judančio objekto“ ir „Juodojo sąrašo“ serialų sezonai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių