Naująja „Mis Visata“ po apmaudžios klaidos tapo „Mis Filipinai“

  • Teksto dydis:

„Mis Filipinai“ sekmadienį buvo karūnuota naująja „Mis Visata“ pasauliniame grožio konkurse, kurio pabaiga prilygo muilo operų dramai.

Las Vegase vykusio konkurso vedėjas komikas Steve'as Harvey (Stivas Harvis), užmetęs akį į rankose laikomą kortelę su renginio scenarijumi, iš pradžių nugalėtoja paskelbė „Mis Kolumbiją“ Ariadną Gutierrez (Ariadną Gutjeres).

Mergina buvo karūnuota ir laiminga šypsojosi bei mojo publikai, kaip tai įprasta naujajai grožio karalienei. Tačiau tai tęsėsi vos kelias akimirkas. Jai siunčiant ekstazės apimtai žiūrovų miniai oro bučinius, sutrikęs S.Harvey paskelbė iš koto verčiančią žinią.

„Gerai, žmonės, turiu atsiprašyti. Pirmoji vicemis yra Kolumbija“, - pasakė jis.

„2015-ųjų „Mis Visata“ yra Filipinai“, - pridūrė S.Harvey, kuriam tai pasakius, ėmė iš naujo skambėti karūnavimui skirta muzika.

Šoko ištikta „Mis Kolumbija“ nieko nesuprasdama dairėsi aplink. Panašiai atrodė ir tikroji nugalėtoja Pia Alonzo Wurtzbach (Pija Alonso Vurcbach), kuri taip pat atrodė smarkiai priblokšta ir tik tyliai šnabždėjo: „Ką?“

Visa tai tiesioginio televizijos eterio metu stebėjo milijonai žiūrovų nuo Manilos iki Mančesterio.

„Paklausykite, žmonės, leiskite man tai suvaldyti“, - mikčiodamas pasakė sutrikęs S.Harvey, kreipdamasis į kvapą sulaikiusius suglumusius žiūrovus, salėje aidint džiaugsmo ir nepasitenkinimo šūksniams.

„Būtent tai parašyta mano kortelėje. Prisiimsiu už tai atsakomybę. Aš suklydau, tai parašyta kortelėje“, - aiškino renginio vedėjas.

„Suklydau, vis dėlto tai buvo puikus vakaras“, - pridūrė jis.

„Prašau, neturėkite nieko prieš šias paneles, prašau“, - sakė S.Harvey.

„Mums taip nemalonu, bet visgi tai buvo šauni naktis. Ačiū jums visiems“, - pridūrė jis.

Tuomet blizganti „Mis Visatos“ karūna buvo skubiai uždėta P.Alonzo Wurtzbach, ir renginys baigėsi.

Tačiau žinia apie apmaudžią klaidą su groteline žyma #MissUniverse2015 žaibišku greičiu pasklido socialinėje žiniasklaidoje.

„Visi mes žmonės ir nesame apsaugoti nuo klaidų. Laimei, kai kam užtenka drąsos jas pripažinti ir imtis žingsnių ištaisyti. Šilti apkabinimai #MissUniverse2015, oho“, - socialiniame tinkle „Twitter“ parašė Audrey Bolte (Odri Boult), „Mis Ohajo valstija 2012“.

P.Alonzo Wurtzbach po ceremonijos žurnalistams sakė, jog linki A.Gutierrez visa ko geriausia.

„Man labai gaila, neatėmiau iš jos karūnos, linkiu jai sėkmės siekiant savo tikslų po šio konkurso“, - sakė ji.

Konkursas „Mis Visata“ labai populiarus Lotynų Amerikoje ir daugelyje Azijos šalių.

 

 
Miss Universe

And the winner *actually* is... http://bbc.in/1J1xmIg #MissUniverse2015

Posted by BBC News on Sunday, December 20, 2015


NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių