Naująja „Mis Amerika“ karūnuota Džordžijos gražuolė

  • Teksto dydis:

JAV pietinės Džodžijos valstijos atstovė Betty Cantrell (Beti Kantrel) sekmadienio vakarą buvo karūnuota 2016-ųjų „Mis Amerika“.

Labai susijaudinusi B.Cantrell priėmė karūną iš pernykštės laureatės Kiros Kazantsev (Kiros Kazancev) Niujorke ir mojavo į taktą šio grožio konkurso himnui „There she is, Miss America“ (Štai ji, mis Amerika).

Ta klasikinė melodija nebūdavo atliekama pastaruosius penkerius metus dėl teisminių ginčų su jos autoriaus palikimo valdytojais.

„Esu nepaprastai sujaudinta šios galimybės!“ – B.Cantrell džiūgavo vaizdo įraše, paskelbtame jos „Twitter“ paskyroje po to renginio.

Ji ypač džiaugėsi faktu, kad tapo pirmąja nuo1958 metų „Mis Džordžija“, laimėjusia nacionalinės televizijos transliuojamą grožio konkursą.

Vis dėlto per galutinė klausimų sesiją B.Cantrell buvo sunku atsakyti į klausimą apie nepakankamai pripūstų kamuolių skandalą, susijusį su amerikietiškojo futbolo klubo „Patriots“ žvaigžde Tomu Brady (Tomu Breidžiu).

„Pagalvojau, kad nemokšiškai atsakiau į savo valstijos klausimą – nežinojau, ko jis manęs klausia“, – B.Cantrell sakė savo vaizdo įraše.

Tuo tarpu „Mis Alabama“ Meg McGuffin (Meg Makgafin) pateikė labai aiškų atsakymą, kaip buvo paprašyta paaiškinti netikėtą populiarumą, kurio sulaukė JAV prezidento posto siekiantis verslininkas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas), pagarsėjęs stačiokiškais pareiškimais.

D.Trumpas „yra šoumenas, o ... Respublikonų partija turėtų būti nepaprastai sužavėta“ jo pelnomu dėmesiu, pareiškė M.McGuffin.

D.Trumpo organizacija rengia atskirtą grožio konkursą „Miss USA“, susijusį su konkursu „Miss Visata“, kurio vienvaldis savininkas yra šis milijardierius verslo magnatas.

Tuo tarpu „Miss America Organization“ yra nepelno įmonė, nesusijusi su D.Trumpo organizuojamais grožio konkursais.

M.McGuffin tapo ketvirtąja vicemis.

Šių metų konkurso žiuri vadovavo 1984-ųjų „Mis America“ Vanessa Williams (Vanesa Viljams) – pirmoji šį konkursą laimėjusi afroamerikietė.

V.Williams į „Mis Amerika“ konkursą grįžo pirmąkart po to, kai karūna iš jos buvo atimta, kilus skandalus dėl nuotraukų, kuriose ta gražuolė matoma apsinuoginusi.

Po to incidento ji tapo sėkminga aktore ir dainininke.

Sekmadienio ceremoniją, vykusią Atlantik Sičio mieste Naujojo Džersio valstijoje, atidarė „Miss America Organization“ vadovas Samas Haskellas (Semas Haskelas), kuris viešai atsiprašė V.Williams.

„Šiandien mūsų organizacijos vardu norėčiau atsiprašyti ... dėl visko, kad buvo pasakyta arba padaryta, dėl ko jautėtės bent kiek menkesnė „Mis Amerika“ negu esate ... ir visuomet būsite“, – pareiškė jis.

V.Williams, kuriai dabar 52 metai, pabučiavo S.Haskellą į skruostą ir pareiškė, kad šis atsiprašymas buvo „netikėtas, bet labai gražus“.

B.Cantrell laimėjo 50 tūkst. dolerių stipendiją, o pirmoji vicemis Hannah Roberts (Hana Roberts) iš Misisipės valstijos – 25 tūkst. dolerių stipendiją.

Šio konkurso dalyvės atstovavo visoms 50 JAV valstijų, taip pat Puerto Rikui ir Kolumbijos apygardai, kuri apima šalies sostinę Vašingtoną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių