Nauja neįprasto formato LRT laida vyks ir netikėtoje vietoje

  • Teksto dydis:

Naujajame LRT sezone žiūrovai išvys neįprastą projektą „Tautos balsas“ – pokalbių laidą taksi automobilyje. Už taksi vairo sės ne tik Edmundas Jakilaitis, bet ir kiti LRT laidų vedėjai ir visuomenės veikėjai, pavyzdžiui, Edita Mildažytė, Andrius Tapinas, Andrius Mamontovas.

„Manau, kad tai gali būti labai įdomu ne tik netikėtų nuomonių, bet ir netikėtų taksistų prasme“, – sako vienas iš naujos laidos vedėjų E. Jakilaitis.

„Tautos balsas“ – laida apie paprastus žmones, kurie kalba apie nepaprastus įvykius gana originalioje vietoje – taksi automobilyje.

„Tai bus tikrų tikriausias taksi iškvietimas, už kurį nereikės mokėti, bet reikės pasikalbėti. Neturiu taksi vairuotojo licencijos ir neketinu jos įsigyti, todėl žmones vešiu nemokamai“, – tikina E. Jakilaitis.

Laidos kūrėjai atskleidžia, kad svarbu ne tik išgirsti paprastų žmonių nuomonę.  Neįprastas laidos formatas leis aplankyti įvairius miestus, parodyti, kaip atrodo keliai, gatvės ir žmonės juose.

Kūrybinė „Tautos balso“ komanda lankysis tuose miestuose ir miesteliuose, kuriuose yra bent vienas taksi automobilis.

„Bet kuris, bet kuriame mieste užsisakęs taksi, gali papulti į laidą“, – teigia E. Jakilaitis.

Pasak jo, jeigu keleivis atsisakys važiuoti, nes nenorės papulti į eterį, už kampo lauks tikras taksi automobilis, į kurį keleivis galės persėsti.
 
Laidos automobilyje instaliuotos penkios nedideles, vos pastebimos „GoPro“ kameros bei garso technika, ir visa tai įsijungia vairuotojui paspaudus vieną mygtuką.

„Ši laida absoliučiai viskuo skirtis nuo tų, kurias vedžiau anksčiau. Pirmiausia, tai nėra studija, nors kamerų joje – daugiau negu studijoje (penkios). Žmonės visada atsitiktiniai, aš nekviečiu žmonių į studiją, jie kviečia mane nuvežti juos iš taško A į tašką B“, – tvirtina naujosios laidos vedėjas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių