Nauja lietuviška GJan daina – apie santykius be ateities

  • Teksto dydis:

„Tabletė“ tai – antrosios GJan lietuviškos dainos pavadinimas.

„Joje kalbama apie santykius, kurie neturi ateities, tačiau žmogui stinga jėgų arba drąsos iš jų išsivaduoti. Tabletė dažnai gydo pasekmes, o ne priežastis, todėl, sukdamasis užburtame beviltiškų santykių rate, žmogus tarsi nuryja tabletę, kuri laikinai apramina, tačiau iš esmės nieko neišsprendžia“, – dainos pavadinimo kilmę aiškina GJan.

 „Tabletė“ pristatoma po pirmosios, didžiulės sėkmės sulaukusios GJan dainos „Paskui tave“, kuri „Youtube“ turi beveik tris milijonus peržiūrų.  Tačiau  GJan pasakojo, kad „Tabletė“ yra parašyta anksčiau, nei „Paskui tave“.  Tai yra ta pati pirmoji lietuviška daina, kurią dainininkė ilgai saugojo, keitė, tobulino. „Ji ilgai brendo, bet pagaliau esame pasirengę dainą pristatyti ir labai tikimės, kad jums patiks“, – sako dainininkė.

Angliškų GJan kūrinių pasiilgusieji irgi gali laukti džiugių žinių, nes šiais metais  dainininkė žada ne vieną premjerą. Pirmosios naujos angliškos dainos turėtų pasirodyti pavasario pabaigoje/vasaros pradžioje, rašoma pranešime spaudai. „Tikimės, kad iki metų pabaigos išleisime ir naują albumą. Jaučiame, kad nuotaikos palankios kūrybai,  tobulėjame,  augame ir atrandame vis naujo skambesio, todėl albumas gali būti visiškai kitoks nei iki šiol žinomos dainos“, –  sako GJan.


Šiame straipsnyje: dainadaina tabletėGJan

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių