Nauja Kakės Makės daina kviečia auginti svajones

  • Teksto dydis:

Kakė Makė savo mažiesiems gerbėjams dovanoja dainą “Augink svajonę“ iš miuziklo “Kakės Makės gimtadienis” ir skelbia naujas miuziklo parodymo datas kovo mėnesį: 3 d. – „Šiaulių arenoje“, 4 d. – Vilniuje, “Siemens” arenoje, 17 d. – Klaipėdoje „Švyturio“ arenoje, 18 d. – Kaune “Žalgirio“ arenoje.

Mažieji žiūrovai vėl išvys Jono Tertelio režisuotą, specialiais efektais praturtintą, smagią valandos trukmės istoriją, kuriai muziką sukūrė Rokas Radzevičius, libretą – Aistė Smilgevičiūtė.

Miuzikle istorija pasakojama skambant dešimčiai dainelių, kurios papildytos linksmais šokiais, žaidimais su publika ir specialiais scenos vizualiniais efektais.

Gerbėjai jau puikiai žino ir drauge traukia miuziklo daineles. „Šėlsmo dainą“ ir „Netvarkos Nykštuko dainą“ jau galima vadinti superhitais. Pirmasis yra rimtas pretendentas į klausomiausių lietuviškų vaikiškų dainelių dešimtuką. Svetainėje „Youtube“ jis jau turi per du milijonus peržiūrų.

Kakę Makę vaidina Karina Krysko, itin talentingai įsikūnijusi į pašėlusios penkiametės vaidmenį. Drauge su ištikimu šuneliu Čiučia Kakė Makė pakliūva pas Netvarkos Nykštuką (Dalius Skamarakas), susikauna su pabaisa Tingiu-Nė-Krust, sutinka savo monstrus Mamaisą ir Nanaisą bei pakviečia juos į gimtadienį. Mama (Aistė Lasytė), tėtis (Tomas Žaibus) ir senelė (Aldona Vilutytė) nelabai tiki Kakės Makės monstrais, bet viena miuziklo siunčiamų žinučių tėvams: niekada neužmirškite svajoti. O mažuosius žiūrovus miuziklas skatina ne tik susitvarkyti savo žaislus, bet ir būti drąsiais, draugiškais ir, žinoma, dideliais fantazuotojais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių