Naują dainą su britais „Cherry white“ įrašiusi Donata: dainuodama verkiau

  • Teksto dydis:

Prieš daugiau nei dešmtmetį realybės šou metu išgarsėjusi atlikėja Donata, nors ir ne taip dažnai girdima Lietuvos scenoje, nesiliauja džiuginusi klausytojus naujomis melodijomis. Anksčiau linksmas popmuzikos daineles traukusi atlikėja, persikėlusi gyventi į užsienį, pakeitė ir muzikos stilių.

„Širdyje visada buvau rokerė. Paauglystėje pradėjau nuo dainuojamosios poezijos, kuri palaipsniui peraugo į roko muziką. Deja, Lietuvoje buvo ir vis dar yra sudėtinga pristatyti kitokį muzikinį stilių, nei esame įpratę girdėti televizijos ekranuose. Ypač,  jeigu turite tokią spalvingą ir vaikišką etiketę, kaip mano“, – šypsosi Donata, kalbėdama apie savo karjeros pradžią realybės šou „Kelias į žvaigždes”.

Bandydama pakeisti nusistovėjusią nuomonę, prieš šešerius metus Donata nusprendė palikti šou merginos amplua,  taip pat Lietuvą bei pasukti sunkiu tikro muzikanto keliu. Šiuo metu mergina dirba prie dainuojamosios poezijos projekto Lietuvoje,  kurį  kuria kartu su gitaristu Šarunu  Šimelioniu, o Anglijoje pasirodo su bliuzo ir roko grupe „Cherry White“. Naujausias grupės kūrinys „Say my name“ – bene pirmasis Donatos įrašytas duetas.

„Angliškai suprantantys žmonės tikrai sugebės atskirti tikrus jausmus, besiveržiančius iš šios dainos. Kas kartą, kai ją dainuoju, manyje užverda audra. Net įrašinėdama studijoje apsiverkiau. Tai be proto gilus ir stiprus kūrinys apie dviejų žmonių jausmus. Didžiuojuosi, kad galiu pasidalinti tokia muzika ir su Lietuvos klausytojais.“

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių