Naują dainą pristatančio A. Janonio planuose – „Eurovizija“

  • Teksto dydis:

Dainininkas, TV projektų dalyvis Audrius Janonis gerbėjams pristato naują kūrinį „Pėdsakai“. „Dainos idėja galvoje gulėjo jau seniai. Džiaugiuosi, kad pagaliau gerbėjai gali išgirsti daug laiko kainavusį darbą“, – sako A. Janonis.

Dainininkas pasakoja, kad naujausioje dainoje – gausu melancholiško teksto ir muzikos: „Tai turbūt pirmoji tokio tipo daina, kurią aš dainuoju. Anksčiau atlikdavau daug greitesnius, šokių muzikos kūrinius, tačiau daina „Pėdsakai“ kiek kitokia. Įdomus pirmas kartas, kurį kviečiu įvertinti klausytojus“.

Per dvejus solinės karjeros metus atlikėjas išleido net septynias autorines dainas. „Viskas prasidėjo, kai sudalyvavau LNK projekte „Lietuvos balsas“ ir tapau finalininku. Vėliau buvau pakviestas ir į BTV šou „Muzikinė kaukė“, kur atradau save ir klausytoją. Tai buvo neįkainojama patirtis“, – prisipažįsta A. Janonis. Greitu metu atlikėjas žada išleisti ir pirmąjį vaizdo klipą: „Jis jau nufilmuotas, dabar vyksta montavimas“. Tiesa, klipas bus sukurtas ankstesnei A. Janonio dainai, pavadinimu „Tik tu viena žinai“.

Savo karjera vienas besirūpinantis dainininkas atskleidžia, kad visus darbus atlieka pats: rūpinasi kūryba, įvaizdžiu, tačiau vis dažniau atsiranda bendraminčių, kurie nori padėti savo darbais ar idėjomis. Štai naujajam kūriniui „Pėdsakai“ viršelį sukūrė jauna, itin talentinga menininkė Kamilė Lukošiūtė. Tuo tarpu prancūzų prekinio ženklo „Garnier“, kurios kosmetikos prekių linijos „Pure Active“ reklaminiu veidu tapo Audrius, atstovai prisidėjo prie vaizdo klipo kūrybos.

A. Janonis atskleidė, jog pasiryžo dar vienam išbandymui – ruošiasi dalyvauti nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje. „Tai bus mano pirmasis bandymas įgyti teisę atstovauti Lietuvai didžiausiame Europos dainų konkurse. Tai dar vienas milžiniškas žingsnis solinėje karjeroje“, – pasakoja dainininkas. Tiesa, A. Janonis jau ne pirmą kartą dalyvaus nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje – vaikinų grupė „Kvinta“, kurioje dainavo ir Audrius, savo sėkmę dalyvauti Vaikų „Eurovizijos“ konkurse mėgino dar 2008 metais, tuomet grupė užėmė antrą vietą, o 2012 metais grupė dalyvavo ir suaugusiųjų „Eurovizijos“ atrankoje. „Grupėje viskas kitaip – ir dėmesys, ir atsakomybė šiek tiek mažesnė. Iš kitos pusės, džiaugiuosi, kad turiu tokios patirties“, – teigia A. Janonis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių