Naują dainą M. Vitulskis skyrė svarbiausiam žmogui

  • Teksto dydis:

„Daina skirta svarbiausiam mano žmogui – Erikai, nes be jos aš nebūčiau pasiekęs nė pusės to, ką turiu šiandien. Niekada nesiliausiu galvojęs, kaip man pasisekė. Tikiuosi, kad šį naują kūrinį vyrai irgi skirs savo moterims“, – sako  dainą „Be tavęs“ Lietuvoje pristatantis ir  tuo pat metu Didžiojoje Britanijoje, Lidso didžiajame teatre Pinkertono vaidmenį iš operos „Madam Butterfly“ repetuojantis Merūnas Vitulskis.

„Ar įmanoma suderinti karjerą Lietuvoje, užsienyje ir dar nepalikti nuošalyje artimųjų? Šito manęs klausia nuolat. Aš gyvas pavyzdys, kad su šeimos palaikymu viskas įmanoma, bet tai tikrai nėra lengva ir kartais atrodo, kad ne pro šalį būtų turėti dar kelias valandas paroje“, – sako Merūnas.

Į Lietuvą Merūnas grįš gruodžio pradžioje ir leisis  į turą „Gražiausios dainos“: su styginių kvartetu aplankys septynis mažesnius Lietuvos miestus, o prieš pat Naujuosius jo laukia orkestras ir didžiosios salės – gruodžio 28 d. „Compensa“ Vilniuje, 29 d. – „Žalgirio“ arena gimtajame Kaune, o  Naujuosius metus  tenoras pasitiks „Švyturio“ arenoje Klaipėdoje.

Pasibaigus „Gražiausių dainų“ turui Lietuvoje jo laukia turas su „Madam Butterfly“ po Didžiosios Britanijos teatrų scenas. Puse lūpų Merūnas prasitaria ir apie  2018- ųjų reikšmingiausią kvietimą: pasiūlymą dirbti Karališkoje operoje Londone, rašoma pranešime spaudai.

„Aš niekada nepaliksiu Lietuvos. Daug keliavau ir mačiau bene pusę pasaulio, tačiau kol kas neradau geresnės vietos mano sūnums augti. Todėl, kur bedainuočiau, visada mano namai bus Lietuvoje“, – sako Merūnas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sekmes Merunui ir jo graziai seimynai

Sekmes Merunui ir jo graziai seimynai portretas
visada malonu girdeti jo puiku balsa ir skaityti jo brandzias mintis.Tik tokiomis vertybemis turtingas zmogus jaucia ir nugyvena grazu,prasminga gyvenima.Laime,kai brangini tuos, kurie salia taves.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių