N. Pareigytė-Rukaitienė: vyrai be reikalo tokie patenkinti savo išvaizda

  • Teksto dydis:

Ką atsakytumėte, išgirdę klausimą, kiek procentų vyrų yra nepatenkinti savo išvaizda?

Šį trečiadienį 21 val. per LNK rodomos laidos „Moterys prieš vyrus“ metu nuskambėsianti užduotis privers pasukti galvą visus šou dalyvius. „Jo žmonos Natalijos net neverta klausti, nes, man atrodo, Mackonis savimi labai patenkintas“, – apie skirtingose komandose atsidūrusią garsią pramogų pasaulio porą – Vytautą ir Nataliją Mackonius – pasisakys šou vedėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė.

Žaidimų šou kūrėjų komanda kiekvieną savaitę apklausia Lietuvos gatvėse sutiktus žmones. Laidos dalyviais tapusios įžymybės turi pateikti tokius pačius atsakymus, kokius atsakė ir apklaustieji. Šį trečiadienio vakarą nuskambės klausimas – kiek procentų vyrų yra nepatenkinti savo išvaizda? „Aišku, jei jie visi būtų kaip Mackoniai, tai būtų žiauriai patenkinti“, – nuomonę išsakys renginių vedėja ir dainininkė Donalda Meiželytė.

Ypatingo moterų dėmesio sulaukęs V. Mackonis padėkos už komplimentus, o jo žmona atsakys, ar vyras daug laiko praleidžia prie veidrodžio. „Nedažnai žiūri į veidrodį, bet savimi patenkintas“, – neslėps N. Mackonė. „Kai žinai, kad esi gražus – kam žiūrėti į tą veidrodį?“ – su šypsena klaus vyrų komandos kapitonas Jonas Nainys. „Jis prieš tą veidrodį guli iš to kaifo, koks jis fainas“, – juokaus D. Meiželytė.

„Man pirma mintis, kad 45 procentai“, – atsakymą pateiks grupės „Vyšnios“ narė, dainininkė Aistė Karanauskytė. Pasitarusi su visomis dalyvėmis, moterų komandos kapitonė N. Pareigytė-Rukaitienė pateiks galutinį atsakymą – jų nuomone, net 63 procentai vyrų yra nepatenkinti savo išvaizda. Tiesa, moterims teisingai atspėti nepavyks – skaičius bus kur kas mažesnis. „Kiek daug vyrų yra patenkinti savimi... O be reikalo“, – juoksis laidos vedėja Nijolė.

Žaidimų šou metu vyrų komandos nariais taps į sceną sugrįžusios grupės „Džentelmenai“ nariai – buvęs striptizo šokėjas Giedrius Venslova, šokėjai Dainius Dimša ir V. Mackonis. Moterų komandai atstovaus Vytauto žmona N. Mackonė, dainininkė ir renginių vedėja D. Meiželytė, merginų grupės „Vyšnios“ narė A. Karanauskytė. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių