N. Malūnavičiūtė apie merginų grupių muziką: tai yra labai blogai

  • Teksto dydis:

Šį vakarą humoro gerbėjus prie ekranų kvies TV3 laida „Gero vakaro šou“, kurioje svečiuosis žinoma dainininkė Neda Malūnavičiūtė.

„Gero vakaro šou“ vedėjui Mindaugui Stasiuliui paprašius vokalo pamokų, Neda prisipažino: „Šitomis nesąmonėmis neužsiimu ir vaikų nemokau. Ko gero, dėl to, kad...“. Laidoje išgirsite, ką ji padarytų vaikams, kurie ateitų pas ją mokytis?

M. Stasiuliui priminus, kad nors N. Malūnavičiūtė yra garsi dainininkė, ji visų pirma mokėsi groti fleita, vokalistė netikėtai prisipažino ir dar vieną dalyką: „Taip, esu fleitininkė ir vokalo pas nieką nesimokiau“. Kokių dar Nedos paslapčių išgirsime laidoje?

Laidos vedėjas Justinas Jankevičius bandė iškvosti Nedą, ką ji mano apie lietuviškas merginų grupes. „Tai ne mano pasaulis. Aš nevaikštau į jų koncertus, o jos – į mano“, – provokacijoms nepasidavė Neda.

Ką ji mano apie lietuvišką muziką? Kodėl ji mano, kad tekstas labai svarbu dainoje? „Kad kiekvienas žodis svarbus, supratau pradėjusi dirbti su tokiais grandais kaip Olegas Ditkovskis ir Kostas Smoriginas“, – teigia Neda. Ar tai padės Nedai įveikti laidos kūrėjų užduotį „Profas ar diletantas?“. Jai reikės atspėti ar dainos tekstai mergaičių grupių, ar laidos išvakarėse rašytos J. Jankevičiaus? Neda nesugebėjo nuslėpti nuostabos dainų tekstais ir nedaugžodžiavo: „Tai yra labai blogai“. Koks tekstas paliko žymiąją dainininkę be žado?

„Gero vakaro šou“ metu galėsite pasiklausyti originalių ir juoktis priversiančių muzikinių Nedos improvizacijų apie katiną. Laidos studijoje taip pat apsilankys vienas didelis ir interneto lankytojų simpatijas pelnęs katinas su savo mažąja šeimininke. Ar tiks dideliam katinui žymaus dizainerio Roberto Kalinkino pasiūtas apdaras?

Laidoje specialų ir kaip visuomet spalvingą šou surengs žinomas dainininkas Mantas Jankavičius, o specialioji laidos korespondentė Ineta Stasiulytė lankysis vestuvių parodoje. Ten ji sutiko ir Deividą Meškauską. Ką jis atsakys I. Stasiulytei dėl vestuvių?

„Gero vakaro šou“ – trečiadieniais 20.00 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių