N. Juška: sūnaus 11-os mėnesių sukaktuvės – ypatinga šeimos šventė

  • Teksto dydis:

Daugelis sutiktų, jog laikas praleistas su šeima – pats brangiausias. O šeimos šventės – visada įsimintinos. Būtent tokios nuomonės laikosi ir baleto primarijus Nerijus Juška bei jo sužadėtine Agne Jurgilaite. Šįkart tai buvo jųdviejų sūnaus Pauliaus 11 mėnesių sukaktuvės.

Jie patys atviravo: „Ši šventė gal ir nėra labai didelė, tačiau mums iš tiesų svarbi. Todėl būtent šiai dienai rinkomės simbolinę ir mums tikrai artimą vietą“.

„Stiklių“ viešbutis – vieta, į kurią nuolatos norisi grįžti. Būtent čia jau ne pirmą kartą minime ypatingas šventes. Žiemos sode įvyko nuostabios mano ir Agnės sužadėtuvės. Dabar – dideliam mūsų džiaugsmui – esame trise. Tad ir progų švęsti – dar daugiau. Tai įspūdinga, prabanga, geru skoniu, jaukia aplinka ir aura pasižyminti erdvė, tikiu, jog šis viešbutis ir šis restoranas taps mūsų šeimos tradicija“, – šypsojosi Nerijus.

Privatus žiemos sodas ir artimi bičiuliai – tokia porai artimiausia šventės „formulė“. „Paprašius tik mums bei mūsų bičiuliams buvo suteikta proga švęsti žiemos sode. Norėjome šiltos, jaukios vietos – būtent tokią ir gavome. Todėl, kai manęs klausia, kur verta apsilankyti, patariu užsukti į Vilniaus senamiestyje įsikūrusį viešbutį. Manau, jog verta apgalvoti kiekvieną šventės detalę – tai sukuria prisiminimus. Štai ir dabar, įžengus į vestibiulį, užplūsta geri ir malonūs prisiminimai. Žinau, jog laikui bėgant, šią dieną prisiminsiu su tokiu pačiu džiugesiu ir laime“, – kalbėjo N. Juška.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pensininkė

Pensininkė portretas
Man gana kvailai atrodo, kad sugyventinės gimdo vaikus. Kodėl vyrai neveda moterų, kurios pasiryžusios viskam? Jos sutinka net kūdikį pagimdyti... Gyvenime juk būna ir nerimtų vyrų, kurie gana dažnai keičia savo sugyventines. Matyt,jie paprasčiausiai nesugeba mylėti... Liūdna, bet tokia mūsų kasdienybė - "palaida bala" ir tiek...

joo

joo portretas
Nerijau greiciau vesk savo vaiko mama, kiek gali buti sugyventines ststuse
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių