N. Bunkė pasidavė tatuiruočių vilionėms – pasipuošė įspūdingu piešiniu

  • Teksto dydis:

33-ejų grupės „Pop Ladies“ narė Natalija Bunkė pasiryžo išvaizdos pokyčiams – jos dešinę šlaunį papuošė įspūdinga fenikso tatuiruotė. Ir tai – ne viskas.

„Sakote, drąsu!!!! Mergina su spygliais!!!“, – emocingai feisbuke parašė Natalija, komentuodama savo paviešintas nuotraukas. Jose matyti tatuiruotė, išmarginusi visą dešinę dainininkės šlaunį. Piešinys, kurį atliko žinomas tatuiruočių meistras Ramūnas Miškinis, išmargintas spalvomis.

Tatuiruotė feisbuke sulaukė daugiau nei tūkstančio jos sekėjų bei gerbėjų „patinka“ ir daug komplimentų. „Vau, kaip gražu!“, „Natalija, liuks“, „Koks superiukas“, „Abu, šaunuoliai“, „Labai drąsu, aš nesiryžčiau“, „Oho!“ – feisbuke plūdo susižavėjimo šūksniai.

Įspūdinga tatuiruotė vaizduoja feniksą, o aplink jį – išsikerojusią magnoliją su spygliais. Feniksas daugelio tautų mitologijoje simbolizuoja atgimimą, nuo seno žinomas posakis: „Atgimė kaip Feniksas iš pelenų“.

Ši tatuiruotė gimė dalimis, nors visos Natalijos tatuiruotės jungiasi viena su kita: pilvas, liemuo, dabar – šlaunis.

Kai atgimė grupė „Yva“, ant juosmens ir pilvo srityje jau buvo ištatuiruota magnolijos šaka. Feniksą ir magnolijas ant N. Bunkės kūno jungia išpieštos grandinės. Fenikso uodegoje smulkiai ištatuiruotos vienos labai širdžiai brangios ir artimos jai dainos natos.

Netrukus šalia atsiras ir laikrodžio piešinys, rodysiantis jai svarbią datą romėniškais skaitmenimis, Natalija taip pat ketina išsitatuiruoti smuiko raktą bei frazę „Mergina su spygliais“.

N. Bunkė iki šios avantiūros turėjo dar porą tatuiruočių: prieš dešimt metų intymioje vietoje darytą piešinį ir prieš dvejus metus ant bevardžio piršto ištatuiruotą mylimo žmogaus vardo raidę, kurią pavertė širdele.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kitos Vertybės

Kitos Vertybės portretas
Ir Kauno diena nusirito iki geltonosios spaudos lygio...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių