N. Bunkė: į pasimatymą kviečiu kiekvieną

  • Teksto dydis:

„Šiam žingsniui ruošiausi kelis pastaruosius mėnesius. Mano gyvenimas kupinas netikėtumų. Dabar toks gali tapti ir bet kurio iš jūsų. Aš tvirtai žinau pagrindinę savo gyvenimo taisyklę – niekada nesakyk niekada. Dažniausiai vyrai kviečia moterį į pasimatymą. O kodėl negali būti atvirkščiai? Taip, aš kviečiu į pasimatymą, ir neabejoju, kad prisiminimas apie jį išliks ilgam“, – šypsosi Natalija Bunkė.

Žinoma moteris visai neseniai viešai pristatė savo širdies draugą Edgarą, kuris apvertė jos gyvenimą aukštyn kojomis: „Tikriausiai jau daugelis žino mano pažinties su Edgaru istoriją, kai įteikiau jam savo kurtų gėlių puokštę, kurią jis turėjo perduoti savo pusseserei. Dabar, kai pažvelgiu atgal – suprantu, kad jei ne gėlės – Edgaro šalia nebūtų. Gyvenime viskas vyksta neatsitiktinai. Tad pamaniau, o kodėl nesuteikti progos ir kitiems pabandyti pakeisti savo gyvenimą įteikus puokštę mylimam arba atsitiktiniam žmogui.“

Garsi dainininkė jau ne kartą įrodė, kad jos gyvenimas vien koncertine veikla neapsiriboja.

„Puokščių kūrimas man tarsi meditacija. Ir nors šis užsiėmimas atima daug laiko, jėgų ir kartais būna net fiziškai skausmingas, man jis teikia didžiulį džiaugsmą. Aš domiuosi naujausiomis tendencijomis, nuolat vykstu į parodas, semiuosi idėjų iš užsienio ir visuomet stengiuosi įsigilinti į kliento poreikius. Šiuo sezonu itin madingos visos rožinės spalvos gamos. Netrukus pastebėsite, kad šios spalvos gėlės vyraus gerą skonį ir mados pojūtį turinčių žmonių namuose”, – pasakoja atlikėja. 

N. Bunkė turi ir nekasdienį pakvietimą: „aš – kaunietė, tad šiam miestui esu ištikima. Sulaukiau kvietimo savo naujausias puokštes pristatyti Kaune, „Žalgirio“ arenoje vyksiančioje parodoje „Namų pasaulis“. Todėl kviečiu kiekvieną, kuris nori gyvai pabendrauti ir susipažinti, balandžio 6-8 dienomis atvykti būtent čia.”

Pasimatymo metu N. Bunkė žada ne tik pagal jūsų namų stilių pasiūlyti tinkamiausią puokštę, bet ir pasidalyti asmeniniais patarimais: „Žinote, ši puokštė gali tapti ne tik puikia ir ilgalaike dokoracija namuose. Įteikę ją mylimam žmogui be jokios progos tikrai praskaidrinsite dieną. Padovanoję savo simpatijai – turėsite daugiau šansų užkariauti jos širdį. O kur dar artėjanti mamos diena, kai gėlės tampa nepamainomos. Moterys kartais sako, kad jos nemėgsta gauti gėlių, bet tai melas – moterys nemėgsta, kai gėlės nuvysta. Mano kurtos gėlės tokios blogos savybės neturi.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Na neeeee

Na neeeee portretas
Gražios jos tos gėlės.Bet galėtų ką nors didesnio iškrėsti.Kaip pav.Selas.Kitep nepagarsėsi

..nu tiesiog

..nu tiesiog portretas
šventoji mergelė..:D)

čiubaka

čiubaka portretas
puokštės, tai tik į laidotuves nešti
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių