N. Bunkė: 2013-ieji buvo blogiausi metai mano gyvenime

  • Teksto dydis:

„Tai patys sunkiausi ir blogiausi metai per visą mano gyvenimą. Ypatingai prasti asmeninio gyvenimo prasme... Turbūt blogesnių metų nesu turėjusi. Bet nėra to blogo, kas neišeitų...“, – prisipažįsta dainininkė Natalija Bunkė.

Interviu apie tai, kaip sutiko Šv. Kalėdas, bei praleis Naujųjų naktį, Natalija davė likus vos pusdieniui iki jų sutikimo. Moteris ruošėsi ne griausmingai švęsti, o vykti į darbą. Per 15 gyvenimo metų dainininkė sako tik du kartus naujuosius praleidusi nedirbdama – tuomet, kai laukėsi sūnaus Kristupo, ir kai berniukui buvo vos vieni metukai. Šiemet šventinę naktį dainininkės laukė net du koncertai – Palangoje ir Klaipėdoje. Tačiau Natalija dėl to tik džiūgavo. Ji laidoje "Nuo ...iki" atskleis Naujųjų naktį uždirbusi tiek, kiek paprastai uždirba per mėnesį.

Ir nors Naujųjų naktis, kaip sako pati Natalija, parduota, Kūčias moteris sutiko taip, tarsi nebūtų išsiskyrusi – su sūnumi, buvusiu vyru Danieliumi, ir jo mama. „Nenorėjau iš sūnaus atimti šventės, todėl sutarėm su vyru, kad švęsime kartu. Sūnui buvo didelė šventė, ir buvo smagu, kad jis jautėsi labai laimingas“, – teigs N.Bunkė.

Moteris taip pat atskleis, kokias prognozes išgirdo iš vienos garsiausių astrologių Lietuvoje, Vaivos Budraitytės, sudariusios jai asmeninį horoskopą metams. Astrologė Natalijos horoskope numatė naują meilę ir netgi galimas vedybas metų pabaigoje. Pasak Natalijos, į tokias prognozes ji žiūri itin atsargiai, tačiau norėtų, kad gyvenime atsirastų artimas žmogus, kuriam ji galėtų pasakyti „myliu“.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ – pirmadienį 20.20 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių