„Grammy“ apdovanojimai: muzikos žvaigždės demonstravo daug nuogo kūno

Ryškiausios muzikos pasaulio žvaigždės Los Andžele sekmadienį vykusioje „Grammy“ apdovanojimų ceremonijoje demonstravo daug nuogo kūno, išryškindamos savo seksualumą ir priimdamos mados iššūkius didžiausiame metų muzikos pramonės renginyje.

Beyonce(Bijonsė), kuri su savo vyru Jay-Z aistringai pradėjo renginį daina „Drunk in Love“, buvo apsirengusi apvalumus paryškinančia, tačiau mažai vietos vaizduotei paliekančia „Michael Costello“ suknele iš balto perregimo audinio su strategiškai gerai išdėstytomis tos pačios spalvos neperšviečiamomis gėlėmis.

Į apdovanojimą už metų albumą pretendavusi bet duetui „Daft Punk“ jį pralaimėjusi Taylor Swift (Teilor Svift) buvo apsirengusi prigludusia auksine „Gucci“ mados namų suknele trumpomis rankovėmis, metalo diržiu per juosmenį ir gana įžūliu skeltuku nugaroje, o jos plaukai buvo surišti į uodegą.

Už metų dainą „Grammy“ nominuota dainos „Just Give Me a Reason“ atlikėja Pink tryško prabanga pasipuošusi ryškiai raudona „Johanna Johnson“ sukurta pečių nedengiančia suknele.

Popmuzikos princesė Katy Perry, kuri už savo dainą „Roar“ buvo nominuota net dviems apdovanojimams, raudonu kilimu žengė balta peršviečiamos baltos medžiagos „Valentino“ suknele, kurios pūstą ilgą sijoną puošė žaismingai ant jo „išbarstytos“ natos.

„Grammy“ už geriausią ritmenbliuzo albumą apdovanota Alicia Keys triumfavo ant raudono kilimo vilkėdama rugiagėlių spalvos per kaklą surišama „Armani“ suknele, puoštą juodomis blizgančiomis detalėmis liemens srityje.

Madonna renginiui pasirinko vyriško stiliaus juodą dvibortę „Ralph Lauren“ eilutę, prie kurios prisiderino kaklaraištį ir lazdelę. Panašiu apdaru buvo pasipuošęs ir jos sūnus Davidas (Davidas), kuris, anot atlikėjos, padėjo jai išsirinkti apdarą.

Cyndi Lauper, kurios Brodvėjaus šou „Kinky Boots“ buvo apdovanotas kaip geriausias muzikinio teatro albumas, vilkėjo juodą „Alexander McQueen“ apsiaustą primenantį rūbą ir blauzdines.

Los Andžele esančiame centre „Staples“ pasirodę vyrai išvaizda taip pat nenuvylė.

Hiphopo žvaigždė Maclemore, gavęs metų debiutanto apdovanojimą, ir „Blurred Lines“ atlikėjas Robinas Thicke'as buvo pasipuošę aksominiais švarkais, pirmasis buvo pasirinkęs turkio spalvos, antrasis – tamsiai mėlyną „Armani“ švarką.

„Grammy“ apdovanojimų ceremonijos vedantysis reperis ir aktorius LL Cool J taip pat buvo pasidabinęs aksominiu purpurinės spalvos švarku.

Macklemore'o draugas Ryanas Lewisas dėvėjo „žąsies pėdučių“ rašto juodos ir pilkos spalvų kostiumą, o reperis Kendrickas Lamaras pasirinko pilkai melsvos spalvos prigludusią eilutę ir prie jos derančius juodus marškinius.

Prancūzų elektroninės muzikos duetas „Daft Punk“, gavę apdovanojimus už geriausią albumą ir geriausią įrašą, be abejo išsiskyrė savo aksesuarais – jie buvo su jų ženklu tapusiais juodais šalmais.

Pasirodymui scenoje su kūriniu „Get Lucky“ jie persirengė baltais kostiumais ir pasipuošė baltais šalmais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių