Muzikinę karjerą baigiantis A. Kaušpėdas: buvo dvi „Antys“

Praėjusią savaitę legendinė Lietuvos roko grupė „Antis“ paskelbė baigianti karjerą – liepos 5-ąją Trakų pilyje bus paskutinis šios grupės koncertas.

„Mums – „Ančiai“ – atėjo toks laikas, kai mes supratome, kad jau įvykdėme savo tikslus“, – sako grupės lyderis Algirdas Kaušpėdas.

„Norime su trenksmu tiesiog gražiai, oriai sustabdyti savo koncertinę veiklą“, – aiškina muzikantas.

Pasak jo, grupė ir jo, ir jo draugų gyvenime užima labai svarbią vietą dėl to, kad tai nėra vienas meninis projektas – jis susijęs ir su Lietuvos Atgimimo istorija. „

Roko maršo laikais buvome pakylėti iki, galima sakyti, dainuojančios revoliucijos lyderių statuso ir drąsinome žmones būti laisvais, išsilaisvinti iš imperijos gniaužtų. Žinoma, šiais laikais mes radome savų temų“, – pasakoja muzikantas.

Pasak jo, įvertinus 32 metų grupės istoriją, galima pasakyti, kad buvo dvi „Antys“: viena „Antis“ – Atgimimo laikų, kita – naujųjų laikų.

Visas pokalbis su A. Kaušpėdu – įraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kokios ten dvi ar trys...-

Kokios ten dvi ar trys...- portretas
Atsimenu tuos laikus, tie plagijatoriai niekad nebuvo mano įrašu sąraše. Ir per Atgimimą, kažkaip neatsimenu, kad jie kažkuo įdomesni buvo. Dar zyyymiai gilesniais sovietų laikais buvo Broliai Tautkai, tie tai gerai varė, pvz.: jų daina LIETUVA, nie su jokiais "zasinais " nepalyginsi.

scorpions

scorpions portretas
baigem karjera,be dar atvyksim,laukite

dauguma "" baigia""karjera

dauguma "" baigia""karjera portretas
ir kitais metais vel koncertuoja...i zalg.arena pastoviai atvaziuoja diedukai- tai tokie viesieji nuvalkioti rysiai,verta pasisamdyt geru všr konsultantus
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių