Modelis R. Labutytė: dėl gražesnių nuotraukų merginos kartais paaukoja per daug

  • Teksto dydis:

„Kai fotografas D. Ščiuka pasiūlė mane įamžinti tokią, kokia iš tiesų esu – be makiažo, šukuosenos ir kitų fotosesijoms įprastai svarbių aksesuarų, ši idėja man labai patiko. Bandžiau prisiminti, ar ką nors panašaus turiu savo albume ir supratau, jog natūralios nuotraukos likusios tik iš vaikystės“, – pasakojo žinomas modelis Radvilė Labutytė.

Daug po pasaulį darbo reikalais keliaujanti mergina patikino – visų fotosesijų palydovai yra ryškūs drabužiai, sodrus makiažas ir nuotraukų koregavimo programos.

„Jomis jau naudojamasi ir kasdienybėje, vaizdus iš mobilaus telefono keliant į virtualią erdvę. Dabar retas kuris, prieš publikuodamas nuotrauką socialiniuose tinkluose, „neapdoroja“ jos filtrais“, – pastebėjo R. Labutytė.

Profesionalė tikino likusi labai patenkinta nuotraukomis, nes jose pamatė save natūralią ir tikrą – su visomis savo emocijomis.

„Žiūrint į šias nuotraukas aš susimasčiau apie tai, kiek dabar mumyse yra daug netikrumo ir apsimetinėjimo. Žmonės turi šimtus kaukių kiekvienai progai. Visi nori atrodyti geresni, sėkmingesni negu yra. Merginos daro absoliučiai viską, kad būtų dar tobulesnių figūrų ir dar ryškesnių veido bruožų“, – mintimis dalinosi R. Labutytė.

Anot jos, visi internete naudojami filtrai ypač klaidina jaunus žmones, nes jie ima nebesupranti, kodėl visi aplink tokie gražūs, tik ne jie patys. Natūraliai, modelio teigimu, tuomet ne vienam kylą klausimas, kodėl aš neturiu idelių kūno formų, kodėl mano oda nėra nepriekaištingai lygi ir t. t.

„Nebijokime tų savo nelygumų ar savo randų, nes jie yra visiškai nuostabūs ir jie padaro mus išskirtiniais. Vyrai visiškai pasiklydo internetiniame moterų grožyje nebeieškodami tikros nuoširdžios draugės, o dairydamiesi „saldaus instagramo“ profilio. O didžioji dalis merginų jau gali labai daug paaukoti dėl tobulos asmenukės. Kartais labai ilgiuosi laiko, kai žmonėms išorinis grožis buvo ne toks svarbus“, – sakė R. Labutytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių