R. Labutytė apie fotosesiją Dubajuje: nuo žvilgsnių jaučiausi nepatogiai

  • Teksto dydis:

Pastaraisiais metais itin daug laiko užsienyje paleidžiantis modelis Radvilė Labutytė pasakoja apie džiaugmą susipažinus su „Top To Bottom“ įkūrėja Gabriele Gineikaite. Netikėtas merginų susidūrimas Dubajuje virto įdomiu iššūkiu – fotosesija prabangiame Dubajaus mikrorajone Marina.

„Tai tikriausiai buvo greičiausia fotosesija mano karjeroje!“, – su šypsena pasakoja R. Labutytė.

Ne pirmą kartą Naujuosius metus Jungtiniuose Arabų Emyratuose (JAE) sutikęs modelis pridūrė, jog niekam ne paslaptis, kad šiame musulmoniškame krašte net turistės nedrįsta vilkėti šortų ar trumpų suknelių. Todėl sprendimas įsiamžinti su gana atvirais „Top To Bottom“ drabužiais itin vietinių lankomoje ir pamėgtoje vietovėje buvo gana drąsus.

Būriavos vyrai

„Susibūriavusių vyrų žvilgsniai tikrai vertė jaustis nepatogiai, todėl stengiamės kuo greičiau įgyvendinti sumanymą. Dubajuje visur labai daug žmonių, tad rasti atokią vietą fotosesijai būtų buvę sudėtinga. Tačiau aplinka šiame krašte keri, todėl norisi iš čia parsivežti nuotraukų, kuriomis būtų galima grožėtis ne man vienai“, – sakė R. Labutytė.

Pasiruošti fotosesijai merginoms padėjo makiažo meistrė iš Lietuvos Angelika Zaborovska. Su ja R. Labutytė taip pat susipažino Dubajuje.

„Šiuo metu JAE vyksta metiniai pirkinių festivaliai, daugybė prekių ženklų atstovai pristato savo kolekcijas, todėl darbo ant podiumo tikrai pakanka“, –sakė mėnesį Dubajuje gyvenantis modelis.

G. Gineikaitė iš Lietuvos žiemai taip pat persikėlė į Dubajų. Čia jos kurti drabužiai jau pristatyti keliuose renginiuose, o dar keli pasirodymai – suplanuoti.

Gatvėse tyko pavojai

Prieš kelionę į pamėgtą kraštą R. Labutytė trumpam, po mėnesį trukusių atostogų Meksikoje, buvo grįžusi į Lietuvą.

„Į kelionę buvau išsiruošusi su kolege iš Singapūro. Ji taip pat modelis. Abi pernai turėjome daug darbo, todėl poilsiui pasirinkome Kankuną“, – sakė pašnekovė.

Iš pradžių merginos planavo kuriam laikui likti Meksikoje, nes sostinėje jų jau laukė keli užsakymai. Tačiau įvertinę tai, kad šalyje net ir turistų pamėgtose vietose gana nesaugu, modeliai nusprendė keisti sumanymą.

„Paplūdimyje nė akimirkai negali pasitraukti nuo savo daiktų, o vakare išeiti į gatvę visiškai nesaugu. Nutarėme nerizikuoti ir dirbti tuose miestuose, kuriuose jaučiamės gerai“, – sakė R. Labutytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Sveiki, aš esu ponia Arisa Lamon iš Tailando. Aš labai džiaugiuosi, kad galėjau su jumis susitikti, norėčiau su jumis surengti ypatingą diskusiją. Prašau susisiekti su manimi, kad galėčiau geriau susipažinti: arisalamonbra1@gmail.com

kaunietis

kaunietis portretas
Tiesiog siaubas, kiek vargšei tenka išgyventi dėl švento tikslo

ne

ne  portretas
Nejaugi Lietuvoje badas prasidejo?????? Gal kas pazistomu Maisto Banke turi kad padeti tautetej...? Lietuvaites ne tokie ploni.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių