„Miss Racing“ dalyvėms – pirmas išbandymas: kokia turi būti laimėtoja?

  • Teksto dydis:

„ENEOS 1006 km lenktynės“ jau neįsivaizduojamos ne tik be kvapą gniaužiančių greičių ar svylančių padangų kvapo, bet ir be „Miss Racing“ rinkimų, kuriuose varžosi gražiausios merginos iš visos Lietuvos.

Jau penktadienio, birželio 30-osios, vakarą Klaipėdoje „Olympic Casino Amberton“ vyks finalinė atranka, į kurią pakviestos pretendentės, pildžiusios anketą. Po šios atrankos į „Miss Racing“ karūną viltis puoselėti galės tik 12 merginų. Finalinio dvyliktuko taip pat lauks nemenki iššūkiai: dalyvavimas įvairiose atrakcijose ir fotosesijose, kuriose merginos įgaus nemažai patirties ir drąsos. Tačiau visų konkursančių pečius dabar slegia būsimasis penktadienio egzaminas ir nerimas, kaip kiekvienos pastangas ir sugebėjimus įvertins griežta, tačiau nuovoki, savo darbą išmananti vertinimo komisija.

Pakovoti dėl „Miss Racing“ karūnos išties verta. Konkursą laimėjusi mergina vėl bus tituluojama ateinančių metų lenktynių veidu ir laimės „Bauer“ įmonės įsteigtą prizą – rudens atostogas saulėtoje Ispanijoje.

Mūsų kūnas – tai mūsų namai, mūsų šventykla, tad privalome jį mylėti ir juo rūpintis. Tačiau kūnas ir siela – neatsiejami.

Komisija šiemet tikrai įspūdinga: aktorė ir dėstytoja, radijo, TV laidų ir renginių vedėja, dviejų sūnų mama Eglė Jackaitė, makiažo meistrė Olesia Žuravliova, „Power Hit Radio“ laidų vedėja, viena konkurso organizatorių Raminta Vyšniauskaitė-Vasiliauskienė, pagrindinė konkurso iniciatorė ir organizatorė, vairuojančių moterų asociacijos „Racing Ladies“ prezidentė Asta Jonušienė, reperis Vytautas Medineckas-Ironvytas ir „Power Hit Radio“ laidų vedėjas Aleksas.

Paklaustas, kokia mergina galėtų pretenduoti į „Miss Racing 2017“ karūną, Aleksas buvo lakoniškas ir konkretus: „Degančios akys, pasitikėjimas savimi ir tikėjimas tuo, ką darai“.

„Džiaugiuosi galimybe būti lenktynių mergaičių komisijos nariu, nes turiu aiškią viziją, kaip jos turi atrodyti prie galingų, sportiškų automobilių, tačiau savo viziją atskleisiu tik atrankos dieną“, – intrigavo Ironvytas.

Aktorė E. Jackaitė įsitikinusi, kad net ir tokiame konkurse ne viską lemia vien išvaizda. „Mūsų kūnas – tai mūsų namai, mūsų šventykla, tad privalome jį mylėti ir juo rūpintis. Tačiau kūnas ir siela – neatsiejami. Kasdien turime puoselėti savo vidinį pasaulį – pozityviomis, šviesiomis mintimis, žodžiais, gerais darbais“, – ragina E. Jackaitė.

A. Jonušienė įsitikinusi – kur galingi varikliai, greiti ir šaunūs vyrai, ten ir gražuolės merginos. „Grožis ir azartas – neatsiejama lenktynių dalis. O rinkdama finalinį konkurso dvyliktuką pirmenybę atiduosiu visumai ir harmoningai darnai. Tai išvaizda ir dailios kūno proporcijos, pasitikėjimas savimi ir pozityvumas, na, ir gebėjimas jaustis komandoje komunikabilioms“, – vertinimo kriterijus atskleidė A. Jonušienė.

„Jau 9 metus dirbu radijo stotyje „Power Hit Radio“, rytais žadinu žmones ir stengiuosi jiems įpūsti teigiamos nuotaikos visai dienai. „Miss Racing“ turėtų būti pozityvi, pasitikinti savimi ir spinduliuojanti teigiamą nuotaiką aplink. Iš atsiųstų anketų matau, jog merginos aktyvios, turinčios labai įdomių veiklų savo gyvenime ir, neabejoju, gebančios įkvėpti kitus savo pavyzdžiu“, – atviravo R. Vyšniauskaitė-Vasiliauskienė.

Vienos iš labiausiai prestižinių makiažo ir įvaizdžio mokyklų Baltijos šalyse įkūrėja, knygos „Atrask save: makiažo paslaptys iš profesionalo lūpų“ autorė, daugelio merginų grožio etalonas ir stiliaus ikona O. Žuravliova tvirtina, jog „Miss Racing 2017“ privalo nebijoti jokių iššūkių. „Jos akyse spindi pasitikėjimas ir meilė sau. Ji – charizmatiška, o išskirtiniai, patrauklūs veido bruožai jai suteikia atpažįstamumo ir įsimintinumo. Ji tiesiog dievina fotoaparato blykstes ir yra fotogeniška. Jaučiu, ji optimistė. Veide – daili šypsena, o akyse švelnus moteriškas seksualumas. Tikiu, kad ji mėgsta linksmai leisti laiką, mėgsta adrenaliną ir nebijo būti vakaro karaliene. Visas išorines savybes vainikuoja merginos komunikabilumas ir draugiškumas aplinkiniams, dėl to ji yra dar patrauklesnė“, – idealią konkurso laimėtoją apibūdina makiažo meistrė profesionalė O. Žuravliova.

Kurios merginos apjungs visas šias savybes ir kurių šypsenos sužavės komisiją, paaiškės šį penktadienį. O nugalėtoja paaiškės „ENEOS 1006 km lenktynėse“ liepos 22 d. Palangoje.

„ENEOS 1006 km lenktynės“ – liepos 20–22 dienomis per TV6 ir TV3 portale.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių