„Misis Globe“ T. Lavrinovič: niekada per daug negalvojau apie grožį

  • Teksto dydis:

Šiluma, ramybė ir užsispyrimas – šiais trimis žodžiais galima apibūdinti Tatjaną Lavrinovič.

Šį sekmadienį, 10 val., TV3 laidoje „Pasaulis pagal moteris“ Tatjana papasakos, iš kur šias savybes paveldėjo bei atskleis ne tik išorinį, bet ir vidinį savo grožį.

Puikūs genai ir užsispyrimas –  iš mamos

Sakoma, kad žmogų galima pažinti paklausus jo apie vaikystę. Laidos vedėjai Kristinai Rimienei pasiteiravus, ar Tatjana nuo mažens svajojo tapti tituluota gražuole, moteris nustebins atsakymu. „Niekada per daug negalvojau apie grožį. Taip, mėgau pasipuošti kaip ir visos mergaitės, tačiau visada labiau galvojau apie tai, ką darau ir kaip tai darau, o ne kaip atrodau. Iš pradžių šokau, tada vaidinau, tada rimtai studijavau. Į grožio pasaulį papuoliau visai atsitiktinai – draugė įkalbėjo nueiti ir pasižiūrėti, kaip vyksta kastingas, tiesiog iš smalsumo – taip ir buvau pastebėta“, – savo išvaizdos nesureikšmina Tatjana.

Taip, mano mama labai graži. Bet svarbiausia, kad paveldėjau ir jos užsispyrusį charakterį, kuris labai praverčia siekiant savo tikslų.

Vis dėlto ji pripažįsta, kad daugelį bruožų paveldėjo iš mamos. „Taip, mano mama labai graži. Bet svarbiausia, kad paveldėjau ir jos užsispyrusį charakterį, kuris labai praverčia siekiant savo tikslų“, – prisimins Tatjana. 

Kuo skiriasi „mis“ konkursai nuo „misis“

Tatjanos nuomone, „misis“ konkursai daug ramesni nei „mis“ – juose daug mažiau korupcijos ir intrigų. „Niekada nesiveldavau į  visokius ginčus, tačiau stebėdavau aplinką ir žinau, kiek daug „plėšymosi“ yra jaunesnių merginų konkursuose. O „misis“ konkurse to beveik nebuvo ir tuo labai džiaugiuosi. „O kaip po daug laiko lipdama ant podiumo jauteisi pati? Galbūt drąsesnė nei anksčiau?“, – paklaus laidos vedėja K. Rimienė, o Tatjana papurtys galvą: „Dabar daug labiau jaudinausi. Seniau tai drąsos per akis turėjau, o dabar ir atsakomybės daugiau ir vis dėlto trijų vaikų mama esu, o čia reikia vilktis bikinį...Vienu metu net gailėjausi atvykus į konkursą: liūdėjau, kad dėl laiko skirtumo negaliu pakankamai bendrauti su šeima. Mano džiaugsmui netikėtai atsirado tarsi antras kvėpavimas: iš vienos pusės nuramino vyras, pasakęs, kad namuose viskas gerai ir išreiškęs tikrą palaikymą, iš kitos pusės išlindo mano užsispyrimas vienai iš organizatorių rėžus, kad „ji dar nemato misis Globe“. Pagalvojau: „ak nematot? Tai aš jums parodysiu!“, – juokiasi Tatjana.

Didžiausi palaikytojai – vaikai

Labiausiai Tatjanos akys spindi šnekant apie šeimą. „Vyras ir visi trys vaikai yra mano didžiausia palaikymo komanda. Tai mano didžiausia laimė, neįsivaizduoju, ką be jų daryčiau“, – šypsosi Tatjana. Pati ji – taip pat iš trijų vaikų šeimos. „Turiu brolį ir sesę. Brolis irgi aukštas kaip aš, o sesė, kaip ir mama, beveik visa galva žemesnės. Kai praaugau, visi juokėsi – iš kur aš tokia aukšta. Net šokiuose ėmė statyti į galą arba į vidurį“, – šypsosi beveik metro aštuoniasdešimties Tatjana. Vis dėlto ūgis į krepšinio aikštelę jos neatvedė. „Į krepšį nemėtau, galiu nebent vyrui kamuolį paduoti“, – juokiasi mylinti žmona ir prisipažįsta, kad formos sunkiomis treniruotėmis jai palaikyti dar nereikia. „Darau tai grynai dėl savijautos, bet nereguliariai“, – prisipažįsta „Misis Globe“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SI SEIMA

SI SEIMA portretas
TAI DIDELE DIEVO DOVANA LIE-TU-VAAAI!...BUKIT VISADA LINKSMI,LAIMINGI IR SVEIKI!..Juk..zmogus negali nieko sugalvoti ir pasidaryti pats,jei tai nebus jam DUOTA IS DIEVO!!! Sypsokites,ir gyvenimas sypsosis JUMS,DARYKIT IR NEDIDELIUS DALYKUS su didele meile ir JUMS visada pasiseks!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių