„Mis Visata“ karūnuota Kolumbijos atstovė, lietuvė į pusfinalį nepateko

  • Teksto dydis:

„Mis Kolumbija“ Paulina Vega sekmadienį buvo karūnuota 2015-ųjų „Mis Visata“, įveikusi varžoves iš 87 kitų šalių. Floridoje vykusiame renginyje pasirodė ir 19-metė vilnietė Patricija Belousova. Ji iš kovos dėl gražiausios pasaulio merginos titulo pasitraukė dar prieš pusfinalį.

Šio grožio konkurso finale pirmosios vicemis titulas atiteko amerikietei Niai Sanchez (Nijai Sančez), o trečioje vietoje liko ukrainietė Diana Harkuša. Į pirmąjį gražuolių penketuką taip pat pateko „Mis Jamaika“ Kaci Fennell (Keisi Fenel) ir olandė Yasmin Verheijen (Jasmin Verheijen).

P.Vega sakė, kad grožio konkursai, atvedę į „Mis Visata“ finalą, jai buvo pirmieji ir paskutiniai, nes ji norinti tęsti verslo administravimo studijas. 22 metų mergina yra garsaus tenoro Gastono Vegos anūkė.

„Atstovauti šiandienos moteriai būtų išsipildžiusi svajonė. Moteriai, kuriai rūpi ne vien būti gražiai ir žaviai, bet taip pat svarbu būti profesionaliu, protingu, uoliai dirbančiu žmogumi“, – sakė ji.

24 metų amerikietė N.Sanchez turi ketvirto laipsnio juodąjį taikvondo diržą ir keliavo po Jungtines Valstijas, mokydama šio kovos meno. Ji anksčiau yra pasisakiusi, kad moterys turėtų būti paruoštos apsiginti nuo nusikaltėlių.

„Tai labai paplitę mūsų visuomenėje, tad kodėl nesuteikus moterims galimybės perimti pavojingų situacijų kontrolę į savo rankas?“ – klausė ji.

„Mis Visata“ karūną kolumbietei gražuolei uždėjo praeitų metų konkurso nugalėtoja – venesuelietė Gabriela Isler. Tarp atlikėjų, pasirodžiusių per šį renginį, buvo dainininkai Nickas Jonas (Nikas Džonas) ir Prince'as Royce'as (Prinsas Roisas).

Didžiausias žiūrovų simpatijas pelniusi „Mis Venesuela“ Migbelis Lynette Castellanos (Migbelis Linet Kasteljanos) iškrito po to, kai buvo paskelbtas pirmasis dešimtukas. Majamio priemiestis Doralas, kuriame gražuolės buvo apgyvendintos ruošiantis „Mis Visata“ finalui, yra pramintas „Doralsuela“, nes jame gyvena daug venesueliečių.

Venesuelos, kurioje grožio konkursams skiriamas didelis dėmesys, atstovės laimėjo tris „Mis Visata“ finalus per pastaruosius šešerius metu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių