“Mis Lietuva” vedėjas A. Valinskas: po konkurso daugelis gražuolių palieka mylimuosius

  • Teksto dydis:

Rugpjūčio mėnesį „Lietuvos ryto“ TV žiūrovų laukia staigmena - eteryje pasirodys viena garsiausių ir įdomiausių televizijos porų - Inga ir Arūnas Valinskai. Jie ves rugpjūčio 15 d. Palangos vasaros estradoje vyksiantį konkurso "Mis Lietuva 2013" finalą, kurį tiesiogiai transliuos "Lietuvos ryto" televizija.

“Pagrindinis akcentas bus merginos, tačiau, tas, kuris uždavinės dalyvėms nelabai patogius klausimus, turbūt būsiu aš“, - nusišypsojo A.Valinskas, paklaustas, kuris iš jų vesdamas renginį bus „blogietis“. Tai tikriausiai jo partnerei I.Valinskienei teks švelninti situacijas?

„Nežinau, ar ji lygins, ar nelygins. Svarbiausia - jausti vienas kito petį. Per 26-erius metus kartu mes esame puikiai susigroję. Geresnės partnerės už Ingą pasaulyje nėra“, - tikino A.Valinskas.

Pernai „Mis Lietuva“ konkurso komisijoje buvusi I. Valinskienė sakė, kad abiejų sutuoktinių skonis, kalbant apie gražias moteris, kardinaliai nesiskiria.
„Mano vyrui labiau patinka brunetės, man – irgi. Mums abiems patinka išraiškingų formų moterys. Charakterio bruožai - tai jau individualiau. O  „Mis Lietuva“ titulo verta mergina turėtų būti elegantiška ir turėti vidinę inteligenciją“, - kalbėjo I.Valinskienė.

A.Valinskui moteris turi būti aukšta. Tačiau išvaizda toli gražu nėra svarbiausia. A.Valinskas prisipažino, kad kartais jam tenka labai nusivilti iš išvaizdos idealiomis moterimis, kai jos pradeda kalbėti.

„Nėra nieko baisiau už tuščiai skambantį gražų puodą. Taip pat konkurse dalyvaujančios merginos turi suprasti, kad konkursas – tai tik savotiškas žaidimas“, - sakė A.Valinskas, kuris yra organizavęs bei vedęs ne vieną grožio konkursą, buvęs komisijos nariu.

„Dalyvėms turiu svarbų palinkėjimą - atlaikyti išbandymą šlove. Tą sakau iš matytos patirties. Po sėkmingo merginų pasirodymo konkursuose, 9 iš 10 mis bei vicemis titulų laimėtojos išsiskiria su savo antrosiomis pusėmis“, - pasakojo A.Valinskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių