„Mis Lietuva“ dalyvė šokiruoja: balandžio 1-ąją paviešino nuotrauką, kur ji – karste

Ekscentriškas ir savitumu išsiskiriantis stilingas modelis bei "Mis Lietuva" konkurso dalyvė Gabrielė Matelytė balandžio 1-ąją šokiravo ir draugus – paskelbė nuotrauką, kur ji, it mirusi, guli karste.

Gėlės, karstas, kruopščiai padarytas makiažas, nuotrauka virš "mirusiosios" galvos: šokiruojanti fotosesija yra, kaip manė daugelis, ne specialiai balandžio 1-ąjai parengtas pokštas.

Ir nors ne vienas Gabrielės draugas bei socialinio tinklo sekėjas buvo šokiruotas ir komentavo, kad šį kartą ji persistengė, drąsioji kaunietė paneigė, kad tai – specialiai balandžio 1-ąjai parengtas pokštas.

"Fotosesija daryta ne balandžio 1-osios proga. Beveik prieš metus buvau pakviesta dalyvauti ir prisidėti prie socialinio projekto „MAN RŪPI“, skirto prevencijai prieš savižudybes Lietuvoje, siekiant sumažinti abejingumą ir per didelį nenorą viešai kalbėti šia tema, – mums pasakojo Gabrielė. – Sako, gyventi be naudos – prieš laiką mirti. Viliuosi, kad akims nemaloni fotografija šį kartą atkreips daugiau dėmesio į opias problemas nei į visus pajuokavimus su pilvukais, nėštumo testais ir netikromis sužadėtuvėmis. Ir šiaip, taip – originaliau, o makabrišku fragmentu palepinau tuos, kurie manęs nemėgsta."



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaimas

kaimas portretas
Nejaugi tai vištelei vaikystėje niekas proto neįkrėtė? Gal tėvų neturėjo? Kitaip žinotų, kad tokie žaidimai PILDOSI realybėje... Ir tai ne pasakos, deja...

aure

aure portretas
žmogau, žmogau, taip nejuokaujama.Baisu....

pararėjas

pararėjas portretas
reiktų mergaitei, nušokusiai nuo proto, patarti, kad taip nejuokaujama. Oi gali prisišaukti.....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių