Mirusios dainininkės W. Houston dukra rasta leisgyvė

  • Teksto dydis:

Velionės popmuzikos žvaigždės Whitney Houston (Vitni Hjuston) dukrai Bobbi Kristinai Brown (Bobi Kristinai Braun) šeštadienį buvo mediciniškai sukelta komos būsena – po to, kai ji buvo rasta veidu žemyn ir nekvėpuojanti vandens pilnoje vonioje, pranešė CNN, remdamasi šeimai artimu šaltiniu.

21 metų B.K.Brown „nekvėpavo“, kai vyras, įvardijamas kaip jos sutuoktinis, ir viena draugė šeštadienį maždaug 10 val. 25 min. rado ją jos namuose Rosvelyje Džordžijoje, informavo šio Atlantos priemiesčio policija.

Jie paskambino pagalbos telefonu 911 ir gaivino moterį, kol atvyko gelbėtojai, sakė policijos atstovė Lisa Holland (Laiza Holand).

B.K.Brown buvo nuvežta į Šiaurės Fultono ligoninę, kur yra „vis dar gyva ir kvėpuoja“, trumpoje spaudos konferencijoje sakė L.Holland, kuri pridūrė: „Išskyrus tai, nežinau, (kokia) jos būklė“.

Niekas nežino, kodėl B.K.Brown nebekvėpavo, sakė L.Holland, tačiau policija šiuo metu tai vertina kaip medicininį incidentą. Pasak atstovės, tyrėjai nerado nieko, kas rodytų incidentą susijus su narkotikais ar alkoholiu.

Neseniai policija buvo nuvykusi į tuos namus. Sausio 23 dieną kažkas pranešė apie ten vykstantį konfliktą, bet niekas neatidarė durų ir pareigūnai nerado jokių kokio nors ginčo įrodymų, CNN sakė L.Holland.

Tačiau atstovė paminėjo: „Jos motina mirė tokiu pačiu būdu“.

Šis incidentas bauginamai priminė B.H.Brown motinos mirties aplinkybes prieš trejus metus.

Wh.Houston, kuri kovojo su priklausomybe nuo narkotikų, 2012 metų vasario 11 dieną, prestižinių “Grammy” muzikos apdovanojimų ceremonijos išvakarėse, buvo rasta gulinti pasinėrusi vonioje ir netekusi sąmonės vieno Beverli Hilso viešbučio “Beverli Hilton” numeryje. Netrukus po to buvo konstatuota jos mirtis.

Pareigūnai nustatė, kad dainininkė prigėrė, bet jos mirtį taip pat siejo su kokaino vartojimu ir širdies liga.

Dainininkės viešbučio kambaryje buvo rasta 12 rūšių vaistų, išrašytų penkių skirtingų gydytojų, buteliukų. Tarp tų preparatų buvo nerimo pojūtį slopinančių vaistų “Xanax” ir stipriai veikiančio kortikosteroidų grupės preparato “Prednisone”, sakoma koronerių ataskaitoje.

Wh.Houston per beveik tris dešimtmečius trukusią karjerą sukūrė didelių hitų, tokių kaip "I Will Always Love You", ir padavė per 170 mln. savo įrašų kopijų, tačiau taip pat ilgai kovojo su priklausomybe nuo kvaišalų.

Dainininkė visą savo turtą užrašė Bobbi Kristinai, nieko nepalikdama buvusiam vyrui B.Brownui. Jų iširusią santuoką temdė konfliktai ir problemos dėl narkotikų bei alkoholio.

B.K.Brown yra vienintelis velionės dainininkės vaikas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių