Mirė Bobo Geldofo 25 metų duktė Peaches

  • Teksto dydis:

Peaches Geldof (Pičes Geldof), „Live Aid“ įkūrėjo Bobo Geldofo 25 metų dukra, mirė savo namuose Didžiojoje Britanijoje, pirmadienį vakare pranešė policija.

B.Geldofas sakė, kad jo šeima išgyvena „neapsakomą skausmą“ mirus dukteriai.

Į nuošalų Peaches namą netoli Rutamo Kente, Pietryčių Anglijoje, buvo iškviesta policija, bet atvykę teisėsaugos ir sveikatos tarnybų pareigūnai konstatavo jos mirtį. Mirtis laikoma „nepaaiškinama ir staigia“, bet nekeliančia įtarimų.

Peaches, kuri turėjo du mažus sūnus, pati buvo vos 11-os, kai jos motina, televizijos laidų vedėja Paula Yates (Pola Jeits), 2000-aisiais, būdama 41 metų, mirė nuo heroino perdozavimo.

Paskutinėje žinutėje „Twitter“ 190-čiai tūkst. savo sekėjų Peaches sekmadienį paskelbė savo, dar kūdikio, kurį laiko mama, nuotrauką ir prirašė: „Aš ir mano mama“.

Jos tėvas Bobas, kuris didžiulį „gyvo“ roko šou „Live Aid“ 1985 metais suorganizavo norėdamas surinkti pinigų Etiopijoje badavusiems žmonėms, apie savo antrąją dukrą sakė: „Peaches mirė. Išgyvename neapsakomą skausmą. Ji buvo audringiausia, linksmiausia, sumaniausia, sąmojingiausia ir labiausiai pakvaišusi iš mūsų visų“.

„Kaip tai įmanoma, kad jos daugiau nebepamatysime? Kaip tai galima pakelti? Mes ją mylėjome ir mylėsime amžinai“, – sakė jis.

Dainininkės Lily Allen (Lili Alen) ir Ellie Goulding (Eli Gulding) buvo tarp pirmųjų, pagerbusių velionę socialiniuose tinkluose.

„Galvoju apie Peaches šeimą šiuo baisiu metu, – „Twitter“ parašė L.Allen, ir pati turinti du vaikus. – Tikiuosi, kad jie galės gedėti ramybėje. Peaches, ilsėkis ramybėje, žavioji mergaite“.

Sharon Osborne (Šeron Osborn) vėliau sakė, jog „neįsivaizduojama“, ką dabar išgyvena šeima, o „X Factor“ magnatas Simonas Cowellas (Saimonas Kovelas) „Twitter“ parašė: „Tuos kelis kartus, kai sutikau Peaches, ji buvo mielas, linksmas, šiltas žmogus. (Siunčiu) daug meilės jos šeimai, kurią ji paliko“.

Peaches buvo antroji iš trijų B.Geldofo ir P.Yates dukrų, be to, P.Yates dar pagimdė dukrą Heavenly Hiraani Tiger Lily (Hevenli Hirani Taiger Lili) nuo velionio INXS lyderio Michaelo Hutchence'o (Maiklo Hačenso).

Peaches antrasis vyras Tomas Cohenas (Tomas Koenas), dabar jau iširusios grupės S.C.U.M dainininkas, sakė: „Mano mylimą žmoną Peaches nepaprastai mylėjome aš ir jos du sūnūs Astala ir Phaedra (Faedra), ir aš auginsiu juos su motina širdyje kiekvieną dieną. Mes ją mylėsime amžinai“.

Už pirmojo vyro, roko muzikanto Maxo Drummey (Makso Drumio), Peaches ištekėjo 2008 metais, bet jau nuo kitų metų jiedu nebegyveno kartu.

Peaches ir T.Cohenas susituokė prieš dvejus metus toje pačioje bažnyčioje Kente, kur tuokėsi jos tėvai ir kur vyko jos motinos laidotuvės.

Tą dieną ji žurnalui „Hello!“ sakė: „Visą laiką jaučiu jos (P.Yates) buvimą, bet ypač – šiandien. Mamai patiko šeimos šventės ir jai būtų labai patikęs Tomas ir tas faktas, kad susituokėme čia. Žinau, kad ji stebi mane ir labai džiaugiasi dėl mūsų“.
Peaches darė karjerą žiniasklaidoje – rašė britų laikraščiams ir vedė televizijos laidas apie įžymybes.

Kento policijos pareiškime sakoma: „Policija buvo iškviesta 2014 metų balandžio 7 dieną 13 val. 35 min. vienu adresu netoli Rutamo, po pranešimo susirūpinus vienos moters gerove. Pietryčių pakrantės greitosios medicinos pagalbos tarnyba konstatavo 25 metų moters mirtį“.

„Šiuo etapu ši mirtis laikoma nepaaiškinama ir staigia. Pareigūnai stengiasi nustatyti mirties aplinkybes. Buvo informuotas vietos koroneris, tikimasi, kad artimiausiomis dienomis bus atliktas skrodimas“, – nurodoma pareiškime.

Maždaug 20 val. 25 min. iš Peaches namų lydimas policijos išvažiavo juodas privatus greitosios pagalbos automobilis „Vauxhall“.


Šiame straipsnyje: Peaches GeldofmirėŽvaigždės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių