Milijonierius V. Gelašvilis: savo dukrą atidaviau į geras rankas

  • Teksto dydis:

Sostinę sudrebino slaptos turtingų žmonių vestuvės. Susituokė garsaus Gruzijos milijonieriaus Valerijaus Gelašvilio dukra Sofia ir lietuvis Dominykas Niūniava.

Vestuvių šventė vyko Vilniaus širdyje Pilies gatvėje prašmatniame viešbutyje, kuris ir priklauso Gelašvilių šeimai. Į ceremoniją rinkosi politikai, verslininkai, ambasadoriai ir kitos įžymybės: Australijos garbės konsulas, milijonierius Antonio Meschino su žmona Asta, konsulo dukra Karolina Meschino su draugu, verslininkas Jonas Babrovičius su žmona Daiva.

Nuotaka Sofija Gelašvili – 21-erių metų diplomuota stilistė. Sutuoktinis Dominykas – profesionalus 23-ejų Europos bokso čempionas. Pora susipažino mokykloje, kuomet mokėsi dvyliktoje klasėje, tačiau artimesnė jaunų žmonių draugystė prasidėjo tik prieš pusmetį.

Dominyko mama žurnalistams sakė tikinti, kad jaunavedžiai bus palaiminti ir mylės vienas kitą amžinai: „Mums svarbu, kad jie patys būtų laimingi, gerai sutartų, gerai sugyventų ir mylėtų vienas kitą“.

Sofijos suknelė buvo atgabenta iš Didžiosios Britanijos. KK2 žurnalistų duomenimis, tokių suknelių kaina prasideda nuo 10 tūkst. eurų.

Nuotakos tėvas V. Gelašvilis vadinamas vienu iš turtingiausių gruzinų. Vyras į Lietuvą atvyko 1990-aisiais. Kai vedė lietuvaitę Danguolę, Valerijui buvo suteikta Lietuvos pilietybė. V. Gelašvilis buvo išrinktas ir į Gruzijos parlamentą.

Jis sako, kad išleisdamas dukrą už lietuvaičio, grąžina skolą Lietuvai. „Aš skolą atidaviau Lietuvai. Kadangi paėmiau Lietuvę žmoną, Lietuvai atidaviau savo dukrą. Dominykas geras berniukas, mano šeimos narys. Aš atidaviau savo dukrą į geras rankas“, – laidoje KK2 pasakos V. Gelašvilis.

Tai yra jau antrosios poros vestuvės, mat pagal pravoslavų tradicijas Dominykas privalėjo pasipiršti Sofijai Gruzijoje. Pirmos vestuvės įvyko Tbilisyje, kur Dominykas priėmė stačiatikių tikėjimą.

Išskirtiniai kadrai iš prabangių vestuvių – trečiadienį 19 val. 30 min. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

joks jis cempionas :D

joks jis cempionas :D  portretas
koks jis cempionas jo net nera bokso istorijoj kovu

Sandra

Sandra portretas
Atidave skola Lietuvai???? Tai kad jau paliko viena anuka Lietuvai.... Gal pamirso...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių