Miley Cyrus per savo gimtadienį apsinuogino iki pusės

  • Teksto dydis:

Miley Cyrus (Maili Sairus) buvo kameros užfiksuota šokanti pusnuogė, besitepliotanti tortu ir jojanti ant penio formos eržilo imitacijos Los Andžele, kur šį savaitgalį atlikėja audringai atšventė savo gimtadienį.

Hito „The Wrecking Ball“ atlikėja šeštadienį, savo 22 gimtadienio proga, surengė vakarėlį savo draugams Los Andželo naktiniame klube „Factory“.

Fotografai užfiksavo, kad į gimtadienį ji atvyko su Patricku Schwarzeneggeriu (Patricku Švarcenegeriu), su kuriuo, kaip kalbama, jau kurį laiką draugauja, o dabar internete pasirodė ir vaizdo įrašai iš siautulingo vakarėlio.

Šūsnį nuotraukų paskelbė pati M.Cyrus savo tinklaraštyje tinkle Instagram.com. Jose matyti milžiniškas gimtadienio tortas, primenantis picą „pepperoni“, taip pat yra nuotrauka, kurioje ji su draugužiu joja ant rožinio penio formos mechaninio „eržilo“.

Kitose internete pasirodžiusiose nuotraukose M.Cyrus ir jos draugai, tarp jų „Flaming Lips“ žvaigždė Wayne'as Coyne'as (Veinas Koinas), tepliojasi minėtu desertu, o vienoje - atlikėja stovi basa pačiame picos formos torto viduryje.

Vaizdo įraše matyti, kad vakarėliui įpusėjus M.Cyrus vaikščiojo iki pusės nuoga, prieš kamerą demonstravo savo krūtis ir žnaibė jų spenelius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių