Mia pratrūko: tuoj feisbukas taps Gariūnais!

  • Teksto dydis:

Dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia socialiniame tinkle "Facebook" pratrūko. Kantrybę ji prarado nuo vis dažnesnių bereikšmių asmenukių, žinučių ir nuolatinį turgų primenančių pranešimų.

"Žiauriai užkniso "selfiai", bereikšmės žinutės apie nieką ir tas pastovus turgus feisbuke! Nežinau, ar man čia vienai taip, bet mane pykina, kai atsidarai feisbuką, o ten iš karto matai – "Mergytės, radau gerą priemonę "Štai, ką gavau dovanų, jei jūs tokių norit, eikit ten ir ten", "Nuo šitos priemones mano oda pasidarė nuostabiai švelni, o va šitas megztinis pats šilčiausias ir patogiausias pasaulyje" Eikit į Gariūnus!!! Na, rimtai. Nedaug trūksta, ir feisbukas netrukus taps Gariūnais. O gal jau tapo?" – piktinosi ir ironizavo Mia. 

Pasiteiravus, ar šią žinutę skiria šou pasaulio atstovams ir kolegoms, kurie dažnai mėgsta reklamuoti įvairias prekes ir paslaugas feisbuke, Mia nusijuokė: "Visiems. Šis puslapis darosi panašus į "perku–parduodu".

Dainininkė prisipažino, kad ir pati labai dažnai sulaukia įvairių pasiūlymų reklamuoti vieną ar kitą prekę ar paslaugą.

"Dažnai siūlo reklamuoti drabužius, kosmetiką. Bet jie net nenutuokia, kiek kainuoja žinomo žmogaus reklama, – teigė Mia. – O reklamuoti visokius neaiškios kilmės produktus? Atsiprašau, bet iki tiek dar nenusigyvenau. Ir tai – ne dėl kainos. Aš esu atlikėja, bet ne pardavėja. O kai sugalvosiu tapti pardavėja, tikrai nedainuosiu."


Šiame straipsnyje: MiaFacebookžinomi žmonės

NAUJAUSI KOMENTARAI

AS

AS portretas
O KI LENDATE I FB

Anonimas

Anonimas portretas
pro šou ir pro biznį praropojusi, nieko neužkliudžiusi esybė

Pirkejas

Pirkejas portretas
Visai butu nieko kasininke mia kokioje nors nedideleje maxsimkoje! Kol dar pilnai nesunoko,laikas butu isidarbinti, nes su dainavimu jau issidainavusi, restoranui vadovauti irgi nemoka....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių