Meilės kaina: „alfonsas“ už naktį su moterimi gauna net 340 eurų

  • Teksto dydis:

Merginų ir moterų viliotojas Artūras toliau tęsia savo žygdarbius bei vilioja iš jų pinigus.

LNK laidoje „Yra, kaip yra“ jis pasakos, kad iš paskutinės „mylimosios“ pavyko išvilioti 740 eurų, o draugystė tetruko vos dvi savaites. Vyras atskleis, kad nevengia moterų paprašyti pinigų ir po lytinių santykių.

Artūras tikina, kad vasarą per mėnesį nueina į maždaug 16 pasimatymų, o 3–4 merginos, esą, pasiduodavo jo kerams. Vyras dažniausiai renkasi 20–35 metų moteris, kurios turi stabilias pajamas.

Viliotojas neslepia, kad jaučiasi blogai, jeigu tenka merginas vaišinti kava, arbata, mat jam šios investicijos neatsiperka. Anot vyro, moterys turi susimokėti už jo kompaniją bei rodomą dėmesį. Vyras teigia, kad pavasarį pasipila daug gražių merginų, su kuriomis jis nevengia turėti ir lytinių santykių, tačiau ryte iš moterų reikalauja pinigų už praleistą naktį. Paskutinį kartą už naktį vyras gavo 340 eurų.

„Pasikviečiu vakarienės, ir po to ji man rašo: „Aš tave myliu“. Ką darysi. Ir man tenka parašyti, kad myliu, nes juk tai darbo dalis“, - laidoje kalbės Artūras. Vyras įsitikinęs, kad vyresnės moterys – protingesnės, su jomis daugiau darbo, reikia nueiti bent į 2–3 pasimatymus, kad apsuktų galvą ir išviliotų pinigus.

Kita laidos dalyvė – Londone gyvenanti verslininkė Kristina, mananti, kad moterys neturėtų prasidėti su vargšais vyrais. Anot jos, vyras turi turėti butą, mašiną bei būti apsirūpinęs finansiškai. Moteris pasakos, kad pažįsta daug vyrų iš Lietuvos, kurie atvažiuoja į Londoną ir ieško turtingų moterų. Ji taip pat sulaukia pasiturinčių vyrų dėmesio: „Man rašo meilės laiškus, kaip jie mane mylėtų, o jiems tik 25 metai. Tai aišku, kad jie nori ne manęs, o mano pinigų“.

Kristina buvo du kartus ištekėjusi, abi santuokos žlugo dėl vyrų neištikimybės. Moteris atskleis, kad yra sulaukusi ir dosnių pasiūlymų: „Susirašinėjau su vienu indų magnatu, kuris pasiūlė mokėti po 9 tūkst. eurų, kad būčiau su juo, bet jis pasirodė per senas, negražus. Po to kitas šeichas siūlė atvykti gyventi pas jį į Jungtinius Arabų Emyratus“.

Laida „Yra, kaip yra“ – ketvirtadienį 17 val. 25 min. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

r.

r. portretas
Labai vyriskai. Geriau nemokamai,negu-suskis.

Opa

Opa portretas
Pinigus ima? Aš su simpatiška vyresne moterim nemokamai be problemu.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių