Meilės dieną Jazzu paruošė dovaną: gana mums visiems liūdėti

  • Teksto dydis:

Dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu, šv. Valentino dieną pradedanti savo solinį turą „Welcome“ Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, savo rankose laiko ir naująjį dainų albumą. Jis neturi specialaus pavadinimo, nes viskas, ką reikia žinoti, yra šios raidės: JAZZU.

„Albumas – be pavadinimo, nes aš ir esu visos tos dainos. Ši muzika yra mano pasaulis, mano išgyvenimai, spalvos ir atspalviai, sielos atspindžiai. Albumo viršelyje uždengta pusė veido, tai – mano dualumas, skilimas. Viršelis – spalvingas, nes gana mums visiems liūdėti, pavasaris ateina. Beje, spalvingas ne tik viršelis, bet ir turinys. Vienas dainas parašiau visai neseniai, kitas – prieš dešimt metų, bet jos niekur iki šiol neskambėjo. Yra du man labai brangūs duetai – su Igoriu Kofu ir su Merūnu. Esu dėkinga Faustui Venckui už pagalbą įrašinėjant albumą“, – kalbėjo Jazzu.

Šį vakarą uostamiestyje ji pradeda savo solinį koncertinį turą „Welcome“, su kuriuo aplankys visas didžiausias šalies arenas. 


Vasario 15 d. Jazzu koncertuos Panevėžio „Cido“ arenoje, vasario 21 d. – „Siemens“ arenoje Vilniuje, vasario 23 d. – Kauno „Žalgirio“ arenoje, kovo 1 d. – Šiaulių arenoje. Fizinis albumas kol kas bus platinamas tik turo koncertuose, rašoma pranešime spaudai. Skaitmeninė jo versija muzikos platformose pasirodys kiek vėliau.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

tuscia

tuscia portretas
vieta ,mokanti bliauti ir visi sugebejimai.

Netikiu

Netikiu portretas
Ko verkšleni ? Kas taip nuskriaudė ? Niekaip nesuprantu , kas tavyje taip atstumia ? Ar arogancija , savęs iškėlimas , dirbtinis ,,nuoširdumas" ar kažkokios neigiamos jėgos esančios tavy ?

Dainoriaus viltis

Dainoriaus viltis portretas
nusiskusk galva plikai apims juokas ir nereikės liudėti
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių