„Maroon 5“ vokalistas su žmona pateko į nedidelę autoavariją

  • Teksto dydis:

Grupės „Maroon 5“ vokalistas Adamas Levine'as (Adamas Levinas) ir kūdikio besilaukianti jo žmona Behati Prinsloo (Bihati Prinslu) sekmadienį pateko į nedidelę avariją Malibu, Kalifornijoje.

Porai važiuojant po pietų „Nobu“ restorane, į jų automobilį „Tesla“ atsitrenkė žalios spalvos „Ferrari“, pranešė MailOnline.com.

Per susidūrimą sužalojimų nepatyrusi pora po incidento atrodė gerai nusiteikusi.

Po incidento avarijos kaltininkas iššoko iš savo automobilio, kad galėtų įvertinti savo transporto priemonei ir nukentėjusiesiems padarytą žalą.

Anksčiau šį mėnesį Adamas patvirtino pranešimus, kad jo žmona supermodelis laukiasi kūdikio. Tinkle „Instagram“ jis paskelbė nuotrauką, kurioje jo mylimoji dėvi Los Andželo krepšinio komandos „Lakers“ kepurėlę ir prie jos prirašė: „Mano du mylimiausi „Lakers“ gerbėjai“.

Žinutę jis užbaigė jausmaženkliais, vaizduojančiais kūdikį, butelį ir krepšinį.

Namibijos gražuolė savaitgalį informavo savo gerbėjus apie savo nėštumo eigą, paskelbusi dar vieną nuotrauką, kurioje buvo pasipuošusi nėštukių drabužiais.

„Taip. Žengiau ryžtingą žingsnį. Pirmoji mamytėms skirtų džinsų pora ir jaučiuosi labai gerai“, – parašė ji.

Adamas ir Behati susituokė 2014 metais. Jų pirmagimis pasaulį turėtų išvysti dar šiemet.

Gali būti, kad šis mažylis nebus paskutinis, kadangi Adamas anksčiau yra juokavęs, kad norėtų didelės šeimos, kurioje būtų „gal 17 vaikų“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių