„Mangė“ Rima: grįžti į sceną – saldus jausmas

"Jausmas toks, lyg tų šešerių metų pertraukos ir nebuvo", – taip potyrius įvardijo neseniai į sceną sugrįžusi buvusios grupės "Mango" lyderė Rima Petrauskytė-Malašičevė.

Nors kiek kitokios sudėties ir pakoreguotu "Man-go" pavadinimu grupė oficialiai debiutavo šių metų Jūros šventėje Klaipėdoje. Pagrindine repeticija veikiausiai tapo Rimos pasirodymas vienoje "Chorų karų" laidoje šį pavasarį.

Žinia, kad kadaise itin populiaraus trejetuko dainas nuo šiol bus galima išgirsti ne tik per radiją, bet ir scenoje, gal netapo sensacija, bet pažėrė prieštaringų vertinimų.

Per "Mango" gyvavimo metus spėjusi gerai pažinti šou verslo užkulisius ir užsiauginti storą odą Rima į tai reaguoja ramiai.

Kai kurie kritikos strėlių naujam projektui nepagailėję interneto naudotojai apeliavo į tai, kad būtent Rima buvo tas žmogus, kurio iniciatyva "Mango" narės kadaise pasuko skirtingais keliais.

Kas nutiko, kad grupės lyderė nusprendė vėl bristi į tą pačią upę?

"Ši idėja kilo iš mano pusės. Pasijaučiau pailsėjusi nuo scenos, muzikinės veiklos, be to, atsirado daugiau laisvo laiko, nes paaugo dukrytė. Klaipėdoje susitikome su broliais Mindaugu ir Gintaru Bendžiais, pasiūliau surengti kelis "Mango" koncertus. Tačiau suburti tos pačios sudėties grupės nepavyko, nes kitos merginos savo gyvenimą kuria jau nebe Lietuvoje. Taip ir išplaukė naujasis projektas", – kalbėjo pašnekovė.

Po santuokos kuriam laikui persikėlusi į Kauną, šiuo metu moteris savo gyvenimą sieja su uostamiesčiu.

Klaipėdos teritorinėje darbo biržoje vyriausiąja specialiste dirbanti Rima tikino, kad šiuo metu muzikavimas jai – tiesiog papildoma, ne tik su darbu, bet ir motinyste puikiai suderinama veikla.

"Repeticijose su mažąja dalyvaujame kartu. Pamenu, kai rengėmės pasirodymui "Chorų karuose". Dukrytė buvo suirzusi, prašėsi ant rankų. Taip ją ir pralaikiau per visą valandą trukusią repeticiją, kurioje buvo ir šokama, ir dainuojama, o buvau apsiavusi bateliais, 10 cm aukščio kulniukais. Gintaras (prodiuseris G.Bendžius – red. past.) tada pajuokavo, kad tokią repeticiją reikėjo nufilmuoti ir parodyti, kokios ištvermingos moterys gali būti. Bet juk apie vaikus sakoma, kad sava našta nesunki", – šypsojosi pašnekovė.

Rima neneigė, kad grįžti į muzikos sceną – saldus jausmas.

"Įspūdis toks, tarsi tų šešerių metų pertraukos nė nebuvo. Labai keista, kad ir pasitikėjimas niekur nedingęs. Tikėjausi beprotiško jaudulio, kad būsiu sutrikusi ir nežinosiu, kuria ranka laikyti mikrofoną. Tačiau nieko panašaus neįvyko", – atviravo atlikėja, pašmaikštavusi, kad tai kažkas panašaus į plaukimą – kartą išmokęs nebeužmirši.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių