„Mangė“ R. Petrauskytė: su vyru sutarėm, kad skyrybų jokiu būdu nebus

  • Teksto dydis:

Prieš 20 metų – staigi šlovė, po dešimtmečio – netikėta tyla, – taip galima apibūdinti vienos populiariausių merginų grupių „Mango“ karjerą.

Jau šį vakarą 19.30 val. LRT laidos „Gyvenimas“ žiūrovai sužinos, kaip šiandien gyvena Viktorija Perminaitė ir Rima Petrauskytė.

Rimai – 37-eri. Po dešimtmetį trukusio populiarumo, grupei išsiskirsčius, jai teko išgyventi ir dar vienas skyrybas – į šipulius po kurio laiko subyrėjo jos santuoka su dukros Andrejos tėvu. Viena su vaiku ant rankų, tik ką po skyrybų, po šlovingos praeities ir su miglota ateitimi, – taip „Mango“ žvaigždės gyvenimas atrodė ilgą laiką, tačiau moteris sako, kad šeimos griūtis ne blogiausia, kas jai nutiko.

Skyrybas išgyvenusios mamos mane supras. Vienai auginti vaiką Lietuvoje labai sunku.

„Skyrybas išgyvenusios mamos mane supras. Vienai auginti vaiką Lietuvoje labai sunku: alimentai nesiekia net 200 eurų, jokios pagalbos iš valstybės irgi negauni – kalbu apie elementarias nuolaidas išsiskyrusių tėvų atžaloms darželyje, ar kompensaciją už šildymą, atsidūręs tokioje situacijoje nepajunti, kaip prarandi savo orumą, nuleidi galvą ir su vaiku grįžti gyventi pas tėvus“, – žiūrovams šįvakar pasakos „mangė“ Rima.

Nors kadaise dainininkės karjeros ji atsisakė, nes ši atėmė asmeninį gyvenimą, prieš porą metų klaipėdietė vėl sugrįžo ant scenos. Dainininkė praėjusią vasarą ištekėjo antrą kartą – savo ranką ir širdį klaipėdietė atidavė metais vyresniam verslininkui iš Kembridžo Rolandui Paulauskui. „Sutarėm su vyru, kad ši santuoka – visam, skyrybų jokių būdu nebus“, – šypsosi Rima.

Kita prieš dešimtmetį išsiskirsčiusios grupės „Mango“ lyderė – 36-erių Viktorija Perminaitė savo laimę atrado lietuvių emigrantų sostine vadinamame Londone. „Tiesiog labai pavargau“, – atvirai prisipažįsta Viktorija, prisiminusi dešimtmetį šlovės ir po jo užplūdusius jausmus. „Jaučiau, kad mano gyvenimas sustojo vietoje, nėra jokio progreso, todėl vieną dieną atėjau pas prodiuserius ir pasakiau nebenorinti dainuoti. O po kurio laiko išvažiavau į... niekur. Be jokio plano, gyvenamos vietos, darbo ir su labai minimaliais pinigais, tiesiog bėgau nuo buvusio gyvenimo“, – laidoje „Gyvenimas“ pasakos buvusi scenos žvaigždė.

Nors į Angliją V. Perminaitė kadaise spruko gimtinėje nepakėlusi populiarumo naštos, ten ji niekada nesiskundė nei dėl darbo bare, nei dėl dėmesio stygiaus. 2016-ųjų rugpjūtį Viktorija ištekėjo už septyneriais metais jaunesnio užsieniečio Paulo Edvardo Emanuelio, pasirinko vyro pavardę ir Anglijoje iki šiol mėgaujasi atrasta ramybe.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių