A. Maldeikienė nugalėjo didžiausią savo baimę – pasiryžo šuoliui su parašiutu

  • Teksto dydis:

Žinoma ekonomistė ir politikė Aušra Maldeikienė pripažįsta, kad aukštis – viena didžiausių jos baimių, tačiau moteris nusprendė, kad šią vasarą turi ryžtis maksimaliems išbandymas – šuoliui parašiutu.

„Aš esu žmogus, kuris bijo visko, bet kartais reikia nugalėti savo baimę. Labiausiai bijau aukščio ir dėlių, todėl nelipu į vandenį ir nešokinėju parašiutu. Bet prieš mirtį reikia vis tiek išbandyti“, – laidoje pasakos ji.

A. Maldeikienė parašiutu šoko iš trijų kilometrų aukščio. Politikė laidoje pasakos, kad didžiausia baimė buvo ta, kad neišsiskleis parašiutas: „Man sakė, kad niekas per pastaruosius dešimt metų šokdami tokiu parašiutu nežuvo, tad jeigu būsiu pirma – įeisiu į istoriją“.

Ekonomistės idėjos nepalaikė jos vyras, tačiau sūnus mamai leido šokti: „Mano jaunimas yra visas šokęs ir visi sakė, kad baisu, bet „kaifas“.

Lėktuvas į 3 kilometrų aukštį kilo beveik pusvalandį, per tą laiką moteris turėjo laiko apmąstymams ir sukalbėjo maldą.

Politikei iššokus iš lėktuvo, ji pasiekė net 220 km per valandą greitį ir 30 sekundžių galėjo mėgautis laisvu kritimu. Visas politikės skrydis padange truko kiek daugiau nei 7 minutes.

Nusileidusi ant žemės A. Maldeikienė sakė, kad šuolis parašiutu nėra toks baisus, kaip daugelis įsivaizduoja: „Tai yra tikrai nebaisu, visiems rekomenduoju. Visiškai nesuprantu, ko žmonės bijo?! Jeigu būtų kur šalia namų aerodromas ir kas nors mane taip mėtytų, tai aš už, man patiko”.

Visas reportažas – pirmadienį 19.30 val. per KK2 su Tomu Ališausku ir pirmąja iš 16-os kandidačių į laidos vedėjos vietą – Simona Burbaite.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zoro

Zoro portretas
Dar viena "juodo dirzo" suolininke-supermene :). Idomu, kaip krito is aukstai, bezdejo is baimes?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių