Madonos pralaimėjimas: sūnaus globa atiteko buvusiam sutuoktiniui

  • Teksto dydis:

Popdainininkė Madonna (Madona) ir jos buvęs vyras Guy Ritchie (Gajus Ričis) pagaliau išsprendė sudėtingą ginčą dėl globos, sutarę, kad jų paauglys sūnus gyvens su tėvu kino kūrėju Didžiojoje Britanijoje, pranešė JAV teismas.

„Jų globos byla išspręsta“, – trečiadienį naujienų agentūrai AFP sakė Niujorko teismo atstovas Lucianas Chalfenas (Lusianas Čalfenas). Šiame teisme išsiskyrusi pora kovojo dėl jųdviejų sūnaus Rocco (Roko) globos.

Globos susitarimu, įsigaliojusiu trečiadienį, nustatoma, kad poros 16-metis sūnus lieka su savo britu tėvu, paskelbė JAV žiniasklaida, cituodama G. Ritchie advokatą Peterį Bronsteiną (Piterį Bronsteiną).

P. Bronsteinas padėties kol kas nepakomentavo.

Madonna, norėjusi, kad jos sūnus gyventų kartu su ja Jungtinėse Valstijose, socialiniuose tinkluose pakomentavo nutartį gana mįslingai. Žvaigždė „Instagram“ paskelbė savo nuotrauką, kurioje ji matoma dėvinti juodus marškinėlius su gobtuvu, ant kurio buvo raudonai užrašyta „bitch“ („Kalė“).

Madonna ir G. Ritchie dėl Rocco globos kelis mėnesius kovojo JAV ir Britanijos teismuose.

Teisėjai, nagrinėję bylą, sužinojo, kad Rocco, pernai gruodį atvykęs į Londoną aplankyti tėvo, su juo ir liko. Madonna norėjo, kad paauglys grįžtų gyventi su ja į Niujorko valstiją.

Garsenybių pora išsiskyrė 2008 metais po aštuonerius metus trukusios santuokos. Madonna savo jausmus apie skaudžią santykių pabaigą išsakė savo albume MDNA, išleistame 2012 metais.

Pora taip pat įsivaikino Davidą Bandą (Deividą Bandą), kuriam dabar – 10 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių