Madonnos košmaras: biologinė įdukros iš Malavio šeima nori ją susigrąžinti

Frazė, kad motinystė – malonus vargas suprantama daugumai motinų, tačiau dainininkei Madonnai pastaruoju metu gyvenimas pašykšti motinystės džiaugsmų.

Pastarąjį pusmetį dainininkę išgyveno tikrą jausmų dramą, kai paauglys sūnus Rocco atsisakė su ja gyventi Niujorke ir pasiliko pas tėvą, buvusį  Madonnos vyro, režisierių Guy Ritchie, Londone. Kova dėl 15-mečio globos persikėlė į teismą, tačiau šis nutarė, kad vaikinas jau gali pats apsispręsti, su kuo nori gyventi. Dėl sūnaus atstūmimo kenčianti dainininkė braukė ašaras ir savo koncerte, visgi galiausiai peržengė savo ambicijas ir paskelbė paliaubas. Su maištininku sūnumi motina susitaikė ir su gerbėjais pasidalino miela bendra nuotrauka.

Visgi ramybe nekvepia, ir Madonnos košmaras tęsiasi, tik šįkart dėl įdukros Mercy. Geriausia jos biologinės motinos draugė, Agatha Molande, pareiškė, kad Malavyje gyvenanti tikroji mergaitės šeima nori ją susigrąžinti ir ketina užginčyti įvaikinimo teisėtumą. 16-metė Mercy motina mirė praėjus vos kelioms dienoms po gimdymo, o skurdžiai gyvenantys jos artimieji, negalėdami išlaikyti mažylęs, atidavė ją pagyventi į vaikų namus. A. Molande tvirtina, kad Malavyje tai – įprasta praktika, kai skurdžių šeimų vaikai gyvena prieglaudose, kur rūpinamasi jų sveikata ir gerove, iki šešerių metų ir tuomet sugrįžta į namus.

Moteris sako neabejojanti gerais Madonnos ketinimais – išgelbėti vaiką iš skurdo, suteikti aprūpintą gyvenimą ir išsilavinimą, tačiau mano, kad ji nepagalvoja apie tikros mergaitės šeimos jausmus. „Nėra žodžių apsakyti, kaip jie ją myli, jie nė nenumanė, kad bus visam laikui atskirti. Jiems tai – kova, kurios niekada nenutrauks“, - kalbėjo A. Molande.

Anot jos, Mercy močiutė Lucy Chekechiwa niekada nenorėjo, kad ji būtų įvaikinta. Tačiau dainininkė, esą, pasitelkė mažylės giminaičius vyrus, kad įtikintų senolę, jog ji su anūke galės reguliariai matytis, jog mergaitei bus garantuotas geras gyvenimas, jog ji niekada nepraras ryšio su savo kilmės šalimi, o sulaukusi pilnametystės sugrįš čia gyventi.  Apmaudo neslepia ir Mercy senelis. Jis sako, kad niekada nebūtų davęs Madonnai sutikimo įsivaikinti anūkę, jei būtų žinojęs, kad visi garsenybės pažadai – tik tušti žodžiai. Anor jo, dainininkė žadėjo suteikti vaikui išsilavinimą ir po to sugrąžinti ją į šeimą, tačiau visus šiuos metus palaikyti ryti ir rengti susitikimus su artimaisiais.

Madonnos įsivaikinimo istorijos ne kartą kėlė diskusijas. Malavio teismas buvo atmetęs ir jos prašymą įsivaikinti Mercy, nes pagal įstatymus reikėjo būti išgyvenus toje šalyje mažiausiai 18 mėnesių. Visgi aukštesnės instancijos teismas priėmė Madonnai palankų sprendimą. Iš Malavio prieglaudos yra paimtas ir kitas Madonnos įvaikis – Davidas. 

Tiesa, Madonnos gerbėjai abejoja, ar biologinės šeimos pretenzijos neliks tik nervų „patampymas“. Jie panašius kaltinimus ir siekius buvo viešai pažėrę dar prieš penkerius metus. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

.matomai

.matomai portretas
Matomai..jie.nori pasipelnyti is Madonos..kad duotu pinigeliu visai seiminelei..mociutei..diedukui.paskui dedems..tetoms..kokkia gali buti meile..juk net jios.nemato..atidave..kitiems auginti..valdziai...Pas Madona.ji tikrai.laiminga...uzsimane pasipinigauti.. Sekmes Madonai..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių