Madonna sulaukė kritikos dėl to, kaip pagerbė velionį Prince'ą

  • Teksto dydis:

Madonna (Madona) sekmadienį vakare sulaukė kritikos dėl to, kaip per „Billboard“ muzikos apdovanojimų ceremoniją pagerbė Prince'ą (Prinsą), – kritikai teigė, kad jos numeris per mažai priminė patį velionį dainininką.

Tviskančiu alyvinės spalvos kostiumu pasipuošusi Madonna sudainavo „Nothing Compares 2 U“, vėliau – ir „Purple Rain“ laikydama netikėto svečio Stevie Wonderio (Stivio Vonderio) ranką.

Nepaisydami akivaizdžiai perteiktų emocijų, kritikai sakė, kad jos pasirodymas buvo nuviliantis ir negailėjo griežtų žodžių socialinėje žiniasklaidoje. Esą, jos interpretacija buvo apatiška ir be solo gitaros, kuri būdavo svarbus elementas velionio dainininko repertuare, be to, nė iš tolo nepriminė tipiško Prince'o pasirodymo ir jo unikalaus, šokiams tinkamo „funk“.

Beje, S. Wonderio niekas nekritikavo, dauguma komentatorių sakė, kad jis išgelbėjo numerį nuo dar didesnės katastrofos.

Britų dainininkas Dave'as Stewartas (Deivas Stiuartas) iš „Eurythmics“ „Twitter“ paskyroje parašė: „Prašom nerodyti Madonnos bandymo (atlikti) Prince'o dainą.“ Netrukus jis pridūrė: „Per vėlu.“

Madonna buvo paskutinė iš visos virtinės atlikėjų, pagerbusių Prince'ą. Be kitų pagarbą pareiškė Wizas Khalifa (Vizas Chalifa), Sealas (Silas) ir kanadiečių dainininkas „The Weeknd“, kuris savo pirmąjį apdovanojimą dedikavo Prince'ui.

„Aš jo nepažinojau. Bet jis buvo labai artimas man. Ir visada bus įkvėpimas. Jis padėjo amžiams peržengti ribas man ir, tikiuosi, kiekvienam artistui“, – emocingai kalbėjo dainininkas, kuris atsiėmė iš viso aštuonis apdovanojimus.

Per paskutinį televizijos transliuotą Prince'o pasirodymą lapkričio pabaigoje jis įteikė „The Weeknd“ vieną iš Amerikos muzikos apdovanojimų. „Tai buvo nuostabiausia mano viso gyvenimo patirtis“, – sakė kanadiečių dainininkas.

Celine Dion grįžta

Kitas vakaro akcentas buvo Celine Dion (Selin Dion), kuri grįžta į sceną po vyro Rene Angelilio (Renė Andželilio) mirties sausio viduryje.

Kvebeko dainininkė, kuri atsiėmė „Billboard“ „Ikonos apdovanojimą“ už išskirtinę karjerą, velionio sutuoktinio garbei sudainavo „Queen“ dainą „The Show Must Go On“.

„(R. Angelilis) ir toliau stebės mane iš viršaus“, – su ašaromis akyse pasakė ji, atsiėmusi apdovanojimą iš savo pirmagimio Rene-Charles'io (Renė Šarlio) rankų.

„Billboard“, kuris kas savaitę vertina albumų pardavimą Jungtinėse Valstijose, savo metinius apdovanojimus skiria atsižvelgdamas į įrašų pardavimą, grojimą per radiją, siuntimą internete, koncertus ir veiklą socialiniuose tinkluose.

Be didžiųjų „The Weeknd“ pergalių, penkis apdovanojimus pelnė Adele (Adel), kuri taip pat buvo pripažinta geriausia artiste ir geriausia artiste moterimi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių