Madonna po D. Trumpo pergalės: moterys nekenčia moterų

  • Teksto dydis:

Dainininkė Madonna (Madona) išreiškė nusivylimą Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) pergale JAV prezidento rinkimuose ir kaltino moteris, kurioms esą būdingas „savo padermės nesugebėjimas“ sutikti, kad Baltuosius rūmus užimtų moteris.

Rinkimai atrodė „kaip persipynęs sielvartas ir išdavystės jausmas, kuriuos jauti, kai tave palieka žmogus, kurį myli labiau už viską – ir mirties (pojūtis)“, pirmadienį žurnalo „Billboard“ paskelbtame interviu“, – sakė popmuzikos superžvaigždė.

Madonna, kuri rinkimų kampanijos metu agitavo už Hillary Clinton (Hilari Klinton), siekusią tapti pirmąja JAV prezidente moterimi, sakė, kad „nesveikai daug“ rinkėjų moterų parėmė D. Trumpą, kadaise pasigyrusį, kad jis gali nebaudžiamas priekabiauti prie moterų.

„Moterys nekenčia moterų. Štai kaip aš galvoju“, – sakė Madonna minėtam muzikos žurnalui.

„Moters prigimtis yra neremti kitų moterų. Tai tikrai liūdna. Vyrai gina vieni kitus, o moterys gina savo vyrus ir vaikus, – sakė ji. – Moterys gręžiasi vidun, o vyrai – labiau į išorę. Daug šito yra susiję su pavydu ir kažkokiu savo padermės nesugebėjimu sutikti, kad viena iš jų galėtų vadovauti šaliai.“

Penktadienį „Billboard“ pagerbs Madonną kaip savo „metų moterį“. Metinis žurnalo „Moterų muzikoje“ renginys įvyks Niujorke, jį po trijų dienų parodys kabelinė televizija „Lifetime“.

Per lapkričio 8-osios rinkimus kiek daugiau nei pusė moterų palaikė H. Clinton, kuri rinkėjų balsų gavo daugiau už D. Trumpą.

Tačiau D. Trumpas aplenkė ją pagal valstijų deleguojamų rinkikų balsus, patraukęs į savo pusę baltuosius darbininkų klasės vyrus ir nugalėjęs demokratę svarbiose valstijose, tokiose kaip Madonnos gimtasis Mičiganas.

Madonna sakė, kad pažįsta D. Trumpą ir kad jis yra „labai draugiškas žmogus, charizmatiškas tuo pagyrūnišku „mačo“, alfa patino būdu“.

„Tokių žmonių pasaulyje esama. Man tai netrukdo. Jie tiesiog negali būti valstybių vadovai“, – sakė Madonna.

„Aš tiesiog negaliu minėti jo ir Baracko Obamos (Barako Obamos) tame pačiame sakinyje, (matyti) tame pačiame kabinete, tame pačiame darbo aprašyme“, – pridūrė dainininkė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
tai kliurkianciai nesamone! Amerikieciai isrinko ka jie norejo okvailu bobeliu kliurksejimas neatitinka realybes supraeitu prezidentu -apsiriko dabar istaise KLAIDA ir puiku ...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių