M. Vitulskis: mano karjera – didžiulis žmonos nuopelnas

  • Teksto dydis:

„Tokioms moterims kaip mano žmona reiktų užkabinti medalį ir ant rankų nešioti, nes mano karjera – didžiulis jos nuopelnas...“, – LNK pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ sakys vienas garsiausių tenorų Lietuvoje Merūnas Vitulskis.

Santuokoje Merūnas su žmona Erika – jau šešeri metai, o kartu skaičiuoja jau dvyliktus. Šeimoje auga du pametinukai sūnūs – Ajus ir Herkus. Merūnas prasitarė, kad du vaikai šeimoje – dar ne pabaiga.

Laidoje buvęs modelis ir mokymų moteriai iniciatorė 38-erių Rūta Banionytė papasakos apie pirmąją savo santuoką. „Mano santuoka su beveik 30 metų vyresniu turtuoliu buvo sandoris. Tačiau pinigai laimės neatneša“, – atviravo moteris.

Atvirumu priblokš ir garsus fotografas Nerijus Paluckas. „Buvau ne šiaip mergišius, o mergišius kvadratu! Moteris keisdavau dažniau nei kojines... Kol vieną dieną kojas pakirto nepažįstamos moters ištartas „Alio“, – pasakos Nerijus.

Dainininkas ir renginių vedėjas Juozas Butnorius į studiją atvyko tiesiai iš vienuolyno. Juozui – trisdešimt, ir jis iki šiol nevedęs, tačiau teigia, kad iki pilnos laimės trūksta tik šeimos ir vaikų.

Lektorius, asmeninio efektyvumo treneris Darius Ražauskas aiškins, kad 80–90 procentų šiuolaikinių vyrų degradavę, o moterys degraduoja lėčiau. „Niekas mūsų nemokė, kaip išsaugoti santykius, kaip elgtis su priešinga lytimi, todėl skyrybų kasmet tik daugėja...“, – sakys Darius.

„Valanda su Rūta“ – ketvirtadienį 19.30 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Juokinga

Juokinga portretas
Taip ir nesupratau tai kuo ta Meruno zmona jam taip padejo, ar kad 2 vaikus pagimde, o dabar pati bando laime scenoje, bet jei iki Meruno tai kaip kiaulei iki debesu. Ale tai gera vyra pasiseke jai gauti,

cha

cha portretas
na jau toks gerietis, tiesiog tobulas , kad net neidomus darosi.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių