M. Starkus su žmona susilaukė dar vienos dukrelės

  • Teksto dydis:

Žinomas televizijos veidas Martynas Starkus naktį iš sekmadienio į pirmadienį tapo trijų dukterų tėvu. M. Starkaus žmona Kotryna susilaukė dukrelės Elzės.

Savo socialinio tinklapio "Facebook" paskyroje džiugiomis naujienomis skubėjo pasidalinti ir pats žurnalistas.

"Mano gyvenime yra daug vyrų. "Prelegentuose", kelionėse, per televizorių, žiūrint sportą. Kartais- žvejyboje. Jau labai retai- baruose. Ir darbe dar šiek tiek yra. Mandegesni ten, aišku, nes ir moterų šalia nemažai. Bet vos grįžtu į namus, tas paprastas vyriškas pasaulis nuolankiai pasitraukia. Nes ten gyvena nuostabi žmona, dukra Mėta. Dar Martyna. Vyresnėlė. Dažnai aptinku arbatą heriančią žmonos seserį. Ji gera. Su savo dukra dažnai ateina. Ir uošvė su mano mama, pasitaiko, užsuka. Yra dar auklė. Maloni moteris. Kadangi neseniai persikraustėm į naują butą, tai kaimynės dar nesilanko. Kol kas. Bet va anytos draugių anądien krūvą radau. Ką jau kalbėt apie lėles. Bet svarbiausia: mano gyvenimas liks ir toliau stabilus, ko natūraliai norėtusi įžengus į penktą dešimtį. Mūsų namuose nuo šiandien dar apsigyvens ir Elzė. Starkutė. Jos labai laukiau. Sveika atvykus, dukryte", - su šypsena lūpose bičiuliams anksti ryte pranešė Martynas.


Šiame straipsnyje: Martynas Starkusdukrasusilaukė

NAUJAUSI KOMENTARAI

vilniete

vilniete portretas
sveikinu-bet ,pagalvokit-i ateiti-TRYS ZENTAI-o tai gera vyriska kompanija-UOSVIS-TAIGI SVENTA-su juo zentas visada GERAI SUTARIA--STAI JUMS IR KOMPANIJA I ATEITI- sekmes-MARTYNAI,,,

kaja

kaja portretas
sveikinam teveli, labai graziai isdestytos mintys..

starkus-jurkus-anusius

starkus-jurkus-anusius portretas
Ne per ten varo, per tikrą vietą varytų būtų sūnus
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių