M. Šedžiuvienė muzikiniame šou laužys stereotipus apie „pupytes“

  • Teksto dydis:

Šį šeštadienį BTV eteryje – naujas projektas „Muzikinis iššūkis“. Net 14 žinomų dainininkų ir aktorių kiekvieną savaitę susiburs į vis kitus duetus, o dainas atliks netikėtose lokacijose. Viena iš projekto dalyvių – grupės „Naujos pupytės“ narė Monika Šedžiuvienė.

Garsi moteris nori įrodyti, kad ji ne tik graži, bet ir turi puikų balsą bei moka dainuoti gyvai, o „pupytės“ – ne tik grožio ir seksualumo etalonas. „Aš manau, kad atėjo laikas visus stereotipus sulaužyti arba papildyti, kad mes ne tik gražios ar seksualios, bet ir dainuojančios.“

Monika Šedžiuvienė turi patirties ne tik solinėje ir grupės veikloje – dainininkė savo jėgas išbandė ir „Žvaigždžių duetų“ projekte. „Tiesa, šie projektai kiek skirsis. Mes neturėsime nuolatinio partnerio, o kiekvieną kartą dainą atliksime vis su kitais. Tai bus tikras iššūkis“, – tikina Monika.

Atėjo laikas visus stereotipus sulaužyti arba papildyti, kad mes ne tik gražios ar seksualios, bet ir dainuojančios.

„Apie laimėjimą negalvoju, tiesiog noriu pasisemti kuo daugiau patirties ir praleisti kuo geresnį laiką su šauniais žmonėmis.“ M. Šedžiuvienė įvardijo ir savo asmeninę savybę – kuklumą. Tačiau spėlioja, ar tai jos privalumas, ar visgi trūkumas šiame projekte: „Tikiuosi, šis mano bruožas nepakiš kojos, o kaip tik pagelbės. Paklausta, ar vyras Andrius Šedžius nesupyks, jog šeštadienio vakarus garsi moteris leis su vis kitais partneriais, M. Šedžiuvienė tikino, kad vyras kol kas nepriekaištavo. „Pamatysime eigoje, ar tikrai nepyks, – juokėsi Monika. – O šiaip nėra pagrindo jam pavydėti.“

Kartu su M. Šedžiuviene ant „Muzikinio iššūkio“ scenos šį šeštadienio vakarą stos dainininkas Audrius Janonis. Duetas atliks Justės Arlauskaitės-Jazzu ir Leono Somovo kūrinį „Ką tu su manim darai?“ itin netikėtoje lokacijoje – masažo salone. Visgi, čia įsikišo A. Šedžius, kuris kiek pakoregavo pirmąjį Monikos pasirodymą projekte. „Buvo labai didelis noras masažuoti Moniką“, – laidoje „Muzikinis iššūkis“ sakys Audrius Janonis. „Bet mano vyras neleido“, – pridėjo M. Šedžiuvienė.

BTV šou „Muzikinis iššūkis“ žinomi žmonės kiekvieną šeštadienį susiburs į vis kitus duetus. Dainas duetai atliks itin netikėtose lokacijose, kurios dažnai neturės sąryšio su atliekamu kūriniu. „Muzikinio iššūkio“ metu duetai turės parodyti ne tik profesionalumą atliekant žinomas dainas, bet ir kūrybinę išmonę susieti kūrinį su vieta. Šį šeštadienio vakarą daina „Kaip gražu miške“ suskambės troleibuse, „Nemylėjau tavęs“ – virtuvėje, „Ką tu su manim darai“ – masažo salone ir t.t. Muzikiniame šou taip pat dalyvaus Vilija Matačiūnaitė, Deividas Norvilas-Deivis, Eimutis Kvoščiauskas, Rūta Žibaitytė, Simona Nainė, Baiba Skurstenė-Serdiukė bei kitos Lietuvos garsenybės. Projekto vedėjai – Donata Gutauskienė-Laisva ir Tadas Rimgaila.

„Muzikinis iššūkis“ – šį šeštadienį, 19.30 val. per BTV.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

t-34

t-34 portretas
Jau geriau tu lik tarpe tu VAŠKINIU LELIU, nes daugiau nieko verta. Suprask pagaliau, kad scena ne tau!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių